Hana Gregorová

Datum narození: 20. 8. 1952
Místo narození: Bratislava
Profese: herečka
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Herečka Hana Gregorová filmové zkušenosti sbírala už od dvaceti let. Mihla se tehdy v dramatu Letokruhy. Osudový byl pro ni film Noční jezdci, díky němuž poznala svého budoucího manžela, herce Radoslava Brzobohatého.

Hana Gregorová vystudovala Vysokou školu múzických umění v Bratislavě. Kromě filmů zářila i v seriálech. Neminuly ji Četnické humoresky, Panelák, Odsouzené, Gympl s (r)učením omezenýmSvatby v Benátkách nebo PřístavV 90. letech 20. století podnikala – vedla cestovní kancelář a solárium. V roce 2004 založila spolu s tehdejším manželem Divadlo Radka Brzobohatého, kde si zahrála v Barmankách, Kleci bláznů nebo v Tančírně.

HANA GREGOROVÁ A O 32 LET MLADŠÍ PARTNER

S prvním manželem, jordánským lékařem Gassanem, má Hana Gregorová dceru Rolu. S Radoslavem Brzobohatým vychovali syna Ondřeje. O své divadlo se nyní stará sama. Radek Brzobohatý zemřel na výduť aorty v roce 2012.

Syn Ondřej se čtyři roky po smrti otce rozhodl vzít si jméno matky. Koncem června 2016 se oženil se svou dlouholetou přítelkyní Miss World 2006, modelkou Taťánou Kuchařovou.

O HANĚ GREGOROVÉ ČTĚTE ZDE>>

S 32 let mladším kolouškem Ondřejem Koptíkem se Hana Gregorová dokonce zasnoubila. Podle informací Blesku jejich vztah skončil v září 2017, kdy ho vykopla z bytu.

 

Články o celebritě

Další Herci

zobrazit profil Rebeka Poláková
Rebeka Poláková
zobrazit profil Václav Svoboda
Václav Svoboda
zobrazit profil Juraj Hrčka
Juraj Hrčka
zobrazit profil Martina Hudečková
Martina Hudečková
zobrazit profil Lubomír Kostelka
Lubomír Kostelka
zobrazit profil Karla Chadimová
Karla Chadimová
zobrazit profil Štěpánka Haničincová
Štěpánka Haničincová
zobrazit profil Neil Patrick Harris
Neil Patrick Harris