Daniel Nekonečný

Datum narození: 29. 6. 1966
Datum úmrtí: 26. 3. 2019
Místo narození: Boskovice
Profese: zpěvák, hudebník, herec
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Dan Nekonečný byl známý svou extravagancí a nekonečně dobrou náladou. To se odráželo i v jeho neuvěřitelně energetických hudebních vystoupeních.

Daniel Nekonečný vystudoval pražskou DAMU. Kromě zpěvu si vyzkoušel práci porodního asistenta, stavebního technika, prodavače nebo hrobníka. Nirvánu hledal skrze hudební rytmy. Byl lídrem skupiny Šum svistu, se kterou vydal 4 alba - Magie, Tančírna, Nekonečný šum a Rytmy z ráje. Vystupoval na koncertech, večírcích i na rodinných oslavách. Mezi jeho nejznámější hity patří Samba King nebo Sexy Hafanana.

Daniel nekonečný si vyzkoušel i herectví

Daniel Nekonečný si zahrál v komediích Eliška má ráda divočinu, Jak se krotí krokodýli nebo v seriálu Ošklivka Katka.

Daniel Nekonečný byl originál každým coulem. Jeho zpěv doprovázely na vystoupeních prskavky i tanečnice nejrůznějších barev. Energii vysílal na všechny strany. Nahrál několik alb a našel se i ve filmu. Miloval barevné oblečení a neustálý úsměv na tváři. Kam přišl, šířil pozitivní energii.

Daniel Nekonečný zářivými barvami dobýval celý svět. Navštívil mnoho zemí v Asii, Africe i Americe. Nikdy nechyběl na velkém karnevalu v brazilském Rio de Janeiru. Hula tančil na havajských ostrovech. Rád měl i exotická zvířata.

O DANIELOVI NEKONEČNÉM ČTĚTE ZDE>>

Daniel Nekonečný měl přítelkyni Zuzanu Kardovou. Její dcera Tereza s ním vystupovala na pódiu. V minulosti chodil např. s modelkou a moderátorkou Lejlou Abbasovou.

Zpěvák Daniel Nekonečný zemřel 26. března 2019.

 

Články o celebritě

3 roky po smrti zpěvačky Evy Pilarové (†80): V bytě už kraluje jiná! Koho si nastěhoval vdovec? 3 roky po smrti zpěvačky Evy Pilarové (†80): V bytě už kraluje jiná! Koho si nastěhoval vdovec? Právě v den třetího výročí úmrtí Evy Pilarové (†80) musel pod kudlu. Jana Kolomazníka (70) čeká výmě... číst článek
3 roky po smrti slavné zpěvačky: NOVÁ ŽENA V BYTĚ PO PILAROVÉ 3 roky po smrti slavné zpěvačky: NOVÁ ŽENA V BYTĚ PO PILAROVÉ Právě dnes, v den třetího výročí úmrtí Evy Pilarové (†80), musí pod kudlu. Jana Kolomazníka (70) ček... číst článek
Tři nejšílenější pohřby Česka: House párty u DJe Loutky (†51), samba u Nekonečného (†52) a pařba u Hoška (†55)!  Tři nejšílenější pohřby Česka: House párty u DJe Loutky (†51), samba u Nekonečného (†52) a pařba u Hoška (†55)! Takový mejdan, jaký se odehrával na posledním rozloučení s Petrem »Sidem« Hoškem (†55) z kapely Plex... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Tamara Klusová
Tamara Klusová
zobrazit profil Václav Ševčík
Václav Ševčík
zobrazit profil David Kraus
David Kraus
zobrazit profil Marie Pojkarová
Marie Pojkarová
zobrazit profil Chester Bennington
Chester Bennington
zobrazit profil Petra Janů
Petra Janů
zobrazit profil Magda Malá
Magda Malá