Alan Bastien

Alan Bastien

Datum narození: 13. 5. 1971
Místo narození: Olomouc
Profese: zpěvák
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Do devatenácti Rudolf Nasadil závodně lyžoval. Poté se živil jako číšník, sociální pracovník nebo závozník piva. Nakonec byl omámen hudbou. Přejmenoval se na Alana Bastiena, založil kapelu, vydal album a stal se ctihodným mušketýrem. Vybojoval si srdce herečky Vandy Konečné.

Alan Bastien Vystudoval Střední průmyslovou školu v Uničově. Zpěvu se věnuje od roku 1992. Působil v kapelách Alien rock, D.O.S.T., anebo Zeus. S vlastní skupinou Vajnot vydal desku Talent na klid se singly Spojené státy lásky či Doba kamenná. Do vlastního alba Alan Bastien vtěsnal písně Bůh to tak chtěl, Havraní pírko nebo Nejseš jediná. Nyní zpívá s kapelou Aischa.

Zpěvák Bastien se objevil i v několika muzikálech. Zahrál si v bájném Excaliburu, krásné Kleopatře nebo nevyzpytatelném Golemovi. Nejvýrazněji se ale předvedl jako d’Artagnan ve Třech mušketýrech. Mimoto je partnerem benefičních Koncertů pro Vincentinum poskytující sociální služby.

V roce 2007 se za něj provdala tanečnice a moderátorka Kristina Bastienová-Kloubková. Po necelých dvou letech se rozvedli. Z předchozího manželství má Bastien dceru Lucii. Jeho současnou partnerkou je herečka a moderátorka Vanda Konečná, chodí s ním déle jak dva roky.

 

Články o celebritě

Další Zpěváci

zobrazit profil Václav Ševčík
Václav Ševčík
zobrazit profil Chester Bennington
Chester Bennington
zobrazit profil Pokáč (Jan Pokorný)
Pokáč (Jan Pokorný)
zobrazit profil Martin Mihalčín
Martin Mihalčín
zobrazit profil Ivo Jahelka
Ivo Jahelka
zobrazit profil Olivie Žižková
Olivie Žižková
zobrazit profil Michaela Zemánková
Michaela Zemánková
zobrazit profil Dorota Barová
Dorota Barová