Fotka není dostupná

Jakub Vytáček

Profese: podnikatel

Související celebrity

Životopis

Podnikatel a producent Jakub Vytáček byl partnerem zpěvačky Šárky Vaňkové. Po rozchodu se dal dohromady s herečkou Mahulenou Bočanovou. Ani tento vztah nevydržel.

S mladičkou zpěvačkou a herečkou Šárkou Vaňkovou měl podnikatel Jakub Vytáček bouřlivý vztah. Rozešli se celkem třikrát. Poprvé atraktivní umělkyně partnera Jakuba Vytáčka opustila kvůli fotografovi Jakubovi Ludvíkovi, posléze kvůli zpěváku Danielu Hůlkovi. O poměru se slavným zpěvákem se Jakub Vytáček dozvěděl až z médií.

Po Šárce Vaňkové o čtrnáct let mladšího milence Jakuba Vytáčka podědila herečka a moderátorka Mahulena Bočanová. Seznámili se spolu na přelomu roku 2009 a 2010 při jednání o vystoupení v kubánské restauraci La Bodeguita del Medio, o kterou se Jakub Vytáček staral. Mahulena Bočanová byla tehdy provdaná za podnikatele a producenta muzikálu Děti ráje Viktora Mráze, s nímž má dceru Mariku. K rozlučce jejich svazku došlo v červnu 2009, kdy se Viktor Mráz zahleděl do zpěvačky Marty Jandové.

Jakub Vytáček tvořil s Mahulenou Bočanovou pár jen pouhých několik měsíců, ale za tu dobu si stačili užít luxusní dovolenou na Bali. Po rozchodu se sice jejich cesty sešly, ale údajně zas jen na chvíli.

INFORMACE O JAKUBU VYTÁČKOVI NAJDETE ZDE

V prosinci 2012 měl manažer Jakub Vytáček ošklivou autonehodu - se svým autem zapadl do rokle nedaleko Pece pod Sněžkou. Měl ohromné štěstí, z havárie vyvázl bez vážnějších zranění.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Jan Schmidt
Jan Schmidt
zobrazit profil Marek Prchal
Marek Prchal
zobrazit profil Petr Venhoda
Petr Venhoda
zobrazit profil Stanislav Wabi Daněk
Stanislav Wabi Daněk
zobrazit profil Zdeněk Pištora
Zdeněk Pištora
zobrazit profil Tomáš Vandas
Tomáš Vandas
zobrazit profil Eva Decroix
Eva Decroix