Alan Babický

Alan Babický

Datum narození: 1. 12. 1966
Místo narození: Praha
Profese: golfista
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Alan Babický dosáhl v golfu řady úspěchů na amatérské i profesionální úrovni. Posléze se stal golfovým promotérem a hráčským agentem.

Přes deset let Alan Babický pracoval na obchodních pozicích několika mezinárodních firem. Poté se dal na golf. V roce 2005 založil organizaci věnující se jeho propagaci a výuce. Sbíral úspěchy jako hráč a posléze i jako trenér a hráčský agent. Mezi jeho žáky byla spousta známých osobností, včetně Reye Korantenga, Michaely Ochotské nebo Elišky Bučkové.

Babický získal Pohár národů

Vystudoval Vysokou školu ekonomickou v Praze a anglickou Institute of Technology. Alan Babický spoluorganizoval přes dvě stovky golfových turnajů. Věnuje se k tomu i překladu odborných golfových knih. Sport gentlemanů komentuje i v televizi.

Působil na amatérském i profi okruhu. V kategorii profesionálů Alan Babický získal v roce 2008 Pohár národů ve Francii. O dva roky dříve vyhrál slovenskou soutěž 100 rokov golfu. Mezi amatéry ovládl Mistrovství světa v Thajsku. Třikrát zvítězil na Mistrovství České republiky družstev.

Alan Babický okusil také českou politickou scénu. V roce 2012 neúspěšně kandidoval v senátních volbách za stranu LEV 21 - Národní socialisté vedenou expremiérem Jiřím Paroubkem v benešovském senátním obvodě. Ve straně se mihl také český hokejista Jiří Šlégr

Babický chodil s Borhyovou

Často se nechává vidět ve společnosti krásných žen. Spojován byl hlavně s moderátorkou Michaelou Ochotskou, se kterou měl mít románek. Alan Babický však jakýkoliv intimní vztah popřel. Médiím také neunikly důvěrné dotyky mezi ním a herečkou Yvettou Blanarovičovou. Mluvilo se i o jeho náklonnosti k missce Lucii Hadašové.

Alan Babický udržoval vztah s Lucií Borhyovou. V roce 2007 se po devítileté známosti rozešli. Údajně velký podíl na rozchodu měl i úlet moderátorky s hokejistou Jaromírem Jágrem.

Posléze Alan Babický vychovával dceru Miu s přítelkyní Soňou.

 

Články o celebritě

Borhyová a Smečka: Romantický obřad na pláži při západu slunce! Borhyová a Smečka: Romantický obřad na pláži při západu slunce! „Bílá barva evokuje svatební šaty, tyto jsou ale volnočasové. Možná jako takové ty párty šaty po sva... číst článek
Eva Decastelo (41) se znovu odhalila! Podívejte se, jak rostl dekolt známé krásky Eva Decastelo (41) se znovu odhalila! Podívejte se, jak rostl dekolt známé krásky Vnadná moderátorka a příležitostná herečka Eva Decastelo (41) umí své fanoušky potěšit. Například po... číst článek
Nejkrásnější moderátorka Novy slaví 42. narozeniny: Tihle jí zahřívali postel! Nejkrásnější moderátorka Novy slaví 42. narozeniny: Tihle jí zahřívali postel! Jedna z nejkrásnějších moderátorek televizního zpravodajství, která se na našich obrazovkách pravide... číst článek

Další Sportovci

zobrazit profil Natália Molchanová
Natália Molchanová
zobrazit profil Rocío  Oliva
Rocío Oliva
zobrazit profil Jiří Sýkora
Jiří Sýkora
zobrazit profil Richard Jarůšek
Richard Jarůšek
zobrazit profil David Hruška
David Hruška
zobrazit profil Romana Maláčová
Romana Maláčová
zobrazit profil Jaromír Blažek
Jaromír Blažek
zobrazit profil Václav Benda
Václav Benda