Tereza Černochová

Datum narození: 13. 7. 1983
Profese: herečka, zpěvačka
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Zpěvačka Tereza Černochová, dcera bigbeatové a rokenrolové legendy Karla Černocha, se proslavila v kapele Black Milk.

Tereza Černochová studovala Českou zemědělskou univerzitu obor chovatelství. 

TEREZA ČERNOCHOVÁ - ROZHOVOR NAJDETE ZDE>>

Slavnou se stala Tereza Černochová díky účinkování ve skupině Black Milk. V roce 2000 se poprvé potkala se svými budoucími kolegyněmi Helenou Zeťovou a Terezou Kerndlovou na natáčení pro TV Nova. Od dubna 2001 tvořili tříčlennou skupinu. Jejich první album vyšlo v roce 2002 a neslo název Modrej dým.

Ve stejném roce získaly Zlatého slavíka v kategorii Objev roku. O rok později následovalo ještě album Sedmkrát.  V roce 2005 se objevily neshody a  skupina se rozpadla. Tereza Kerndlová i Helena Zeťová začaly pracovat na své sólové kariéře, zatímco Tereza Černochová se stáhla do ústraní.

Kariéra Terezy Černochové se opět rozjela v roce 2007, kdy vydala společně s producentem Romanem Holým své první sólové album Small Monstrosities.

Právě frontman a producent  skupiny J.A.R a Monkey Business Roman Holý stál za jejím znovuobjevením. Terezu přizval do svého hudebního projektu G-Point Hunters, zde si vylepšovala své pěvecké dovednosti. Zpívala také v kapele Takin´Off.

V roce 2021 Tereza Černochová přijala nabídku účastnit se 11. řady soutěže České televize StarDance ...když hvězdy tančí. Jejím partnerem se v ní stal tanečník Dominik Vodička. Vypadli v osmém kole.

O TEREZE ČERNOCHOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Mezi oblíbené zpěváky Terezy Černochové patří např. Stevie Wonder, Michael Jackson, Prince nebo Aretha Franklin.

V roce 2014 Tereza Černochová porodila dceru Lauru.

 

Články o celebritě

Křest Hartlovy knihy: Vysmátý Pechlát i rýpavý Kohák Křest Hartlovy knihy: Vysmátý Pechlát i rýpavý Kohák Kde je spisovatel Patrik Hartl (47), tam je vždycky živo a pořádně veselo. Křest jeho nové knihy Gaz... číst článek
Nejzajímavější momenty 11. ročníku StarDance: Vypadávání kvůli covidu, modlitby i habaďůra s finalisty! Nejzajímavější momenty 11. ročníku StarDance: Vypadávání kvůli covidu, modlitby i habaďůra s finalisty! Poslední řada populární show plné elegance a noblesy, co se jmenuje StarDance ...když hvězdy tančí, ... číst článek
Jak na StarDance vydělat? Bookmakeři tvrdí: Letos vyhraje... Jak na StarDance vydělat? Bookmakeři tvrdí: Letos vyhraje... V sobotu večer začíná na televizních obrazovkách populární taneční soutěž StarDance... na kterou net... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Petr Borkovec
Petr Borkovec
zobrazit profil Radka Fišarová
Radka Fišarová
zobrazit profil Johny Machette
Johny Machette
zobrazit profil Bohuš Matuš
Bohuš Matuš
zobrazit profil Richard Krajčo
Richard Krajčo
zobrazit profil Daniel Landa
Daniel Landa
zobrazit profil Petr Ryšavý
Petr Ryšavý
zobrazit profil Věra Martinová
Věra Martinová