Veronika Chmelířová

Datum narození: 6. 12. 1986
Místo narození: Znojmo
Výška: 175 cm
Profese: modelka, II. vicemiss ČR 2007
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Modelka Veronika Chmelířová, která se stala II. vicemiss ČR 2007 a Miss Elegance ČR 2007, se proslavila jak doma, tak v zahraničí.

Na osmiletém gymnáziu Veronika Chmelířová maturovala v roce 2006. Následující rok se zúčastnila soutěže krásy Miss České republiky a získala titul II. vicemiss a Miss Elegance 2007.

VERONIKA CHMELÍŘOVÁ LOVÍ CHLAPY NA PRÁDLO

Dva roky nato Veronika Chmelířová začala studovat český jazyk a občanskou výchovu na Pedagogické fakultě Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích.

V průběhu tohoto studia Veronika Chmelířová přešla na obor Sociální a mediální komunikace na Univerzitě Jana Amose Komenského Praha. Titul Mgr. získala roku 2013.

Coby modelka se Veronika Chmelířová uplatnila jak v Česku, tak v zahraničí, a to v Německu, Rakousku, Londýně či Miláně.

Kromě modelingu se Veronika Chmelířová věnuje například i charitě. Ráda cestuje, fotí, sportuje nebo poslouchá hudbu.

O VERONICE CHMELÍŘOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Od léta 2007 Veronika Chmelířová chodila s hokejistou Milanem Procházkou, vzali se v červenci 2011. V roce 2017 se rozvedli.

 

Články o celebritě

Gábina Lašková laškovala s proříznutým břichem! Sexy umrlci aneb jak se fotil každoroční halloweenský speciál Gábina Lašková laškovala s proříznutým břichem! Sexy umrlci aneb jak se fotil každoroční halloweenský speciál Kdyby člověk nevěděl, že za pár dní je Halloween, skoro by se těch zakrvácených hvězd lekl. Pro zítř... číst článek
Sexy party na Masaryčce: Souboj silikonů Kováčové a přírodního poprsí Mottlové! Sexy party na Masaryčce: Souboj silikonů Kováčové a přírodního poprsí Mottlové! Slavnostní otevření další pobočky oblíbené pizzerie přilákalo spoustu známých krásek. Některým se má... číst článek
Prekérní situace? Noidovy manželky na jednom mole! Prekérní situace? Noidovy manželky na jednom mole! Po delší době se finalistky soutěží krásy sešly na jednom mole. Do práce je nahnala návrhářka Martin... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Michaela Kociánová
Michaela Kociánová
zobrazit profil Melanie Vančurová
Melanie Vančurová
zobrazit profil Monika Leová
Monika Leová
zobrazit profil Rosie Huntington-Whiteley
Rosie Huntington-Whiteley
zobrazit profil Naomi Campbell
Naomi Campbell
zobrazit profil Miriam Bittóvá
Miriam Bittóvá
zobrazit profil Tereza Brabcová
Tereza Brabcová