Barbora Munzarová

Datum narození: 28. 12. 1971
Místo narození: Praha
Profese: herečka

Související celebrity

Životopis

Barbora Munzarová se na televizní obrazovce proslavila rolemi v seriálech, jako jsou Místo nahoře, Pojišťovna štěstí nebo Ordinace v růžové zahradě.

Barbora Munzarová se jako malá moc nepředváděla. V mládí ani nechodila do dramatického kroužku, věnovala se sepíše sportu a jízdě na motorce. Nakonec vystudovala pražskou DAMU a pokračuje tak v hereckém umění svých rodičů, Jany Hlaváčové a Luďka Munzara. Má o 8 let starší sestru Terezu, která se dala k městské policii.

BARBORA MUNZAROVÁ UKÁZALA KRÁSNOU DCERU

Po škole Barbora Munzarová nastoupila pětileté angažmá v plzeňském Divadle Josefa Kajetána Tyla. Vystupovala v několika operetách a za hlavní roli v muzikálu Holka nebo kluk získala nominaci na divadelní Cenu Thálie. V pražském Divadle na Vinohradech poznala dnes už bývalého manžela Jiřího Dvořáka. Role ztvárnila v Shakespearově Othellovi nebo v hudební komedii Donaha!.

Z Vinohrad Barbora Munzarová odešla údajně kvůli sporům s hereckými kolegy. Teď je na volné noze. Spolupracuje s Divadlem Viola a s uměleckým spolkem Frída. Na televizních obrazovkách se objevila ve snímcích Vůně vanilky, In nomine patris nebo v pohádce Čertova nevěsta.

Herecky se Barbora Munzarová podílela i na seriálech Místo nahoře nebo Pojišťovna štěstí. V Ordinaci v růžové zahradě se předvedla v hlavní roli doktorky Pavly Barnové. Během natáčení se s ní seznámil i její partner a posléze snoubenec, herec Martin Trnavský. V srpnu 2018 se tajně vzali.

Barboře Munzarové zůstala touha po adrenalinu. Skáče s padákem z letadla nebo na laně z mostu, jezdí na motorce. V roce 2012 měla při jízdě s Martinem Trnavským nehodu, kdy je srazilo auto. Herečka vyvázla s velkou tržnou ránou na noze. Kvůli této nehodě tak přišla o hlavní roli v primáckém seriálu Obchoďák, kde ji nahradila Tereza Kostková.

Jiřím Dvořákem má Barbora Munzarová dceru Annu. Rozvedli se v roce 2009.

O BARBOŘE MUNZAROVÉ ČTĚTE ZDE>>

Několik let Barbora Munzarová také udržovala vztah s hercem a dabérem Martinem Stránským.

 

Články o celebritě

Munzarová o umírání rodičů Jany Hlaváčové (†85) a Luďka Munzara (†85): Dochovala jsem je doma! Munzarová o umírání rodičů Jany Hlaváčové (†85) a Luďka Munzara (†85): Dochovala jsem je doma! Po pohřbu maminky Jany Hlaváčové (†85) už zase naplno pracuje. Bára Munzarová (52) má za sebou natáč... číst článek
Bára Munzarová: ZVLÁŠTNÍ KŠEFT PO SMRTI MÁMY Bára Munzarová: ZVLÁŠTNÍ KŠEFT PO SMRTI MÁMY Během pěti let přišla jak o tatínka Luďka Munzara (†85), tak maminku Janu Hlaváčovou (†85). I když j... číst článek
Dcera Jany Hlaváčové (†85) Bára Munzarová: První slova o odchodu maminky Dcera Jany Hlaváčové (†85) Bára Munzarová: První slova o odchodu maminky Po pohřbu maminky Jany Hlaváčové (†85) už zase naplno pracuje. Bára Munzarová (52) má za sebou natáč... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Elisabeth Moss
Elisabeth Moss
zobrazit profil Veronika Jeníková
Veronika Jeníková
zobrazit profil Hana Brejchová
Hana Brejchová
zobrazit profil Eva Vejmělková
Eva Vejmělková
zobrazit profil Tomáš Hanák
Tomáš Hanák
zobrazit profil Kateřina Kornová
Kateřina Kornová
zobrazit profil Adrian Jastraban
Adrian Jastraban