Lucie Hadašová

Datum narození: 8. 7. 1986
Místo narození: Strážnice
Výška: 178 cm
Profese: modelka, Česká Miss 2007
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Víno, ženy a zpěv. Tuto jihomoravskou trojkombinaci potvrzuje dokonale Lucie Hadašová, rodačka ze Strážnice a vítězka soutěže Česká Miss 2007.

S modelingem začala Lucie Hadašová už ve třinácti, brala to jako brigádu. Práce ji zaujala natolik, že se přihlásila i do modelingové školy. Už v šestnácti odjela s agenturou do Milána.

O LUCII HADAŠOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Zlom přišel po maturitě na Obchodní a hotelové škole v Brně. Lucie Hadašová se přihlásila do České Miss, soutěže krásy, a v roce 2007 ji vyhrála.

Svým vtipem a úsměvem Lucie Hadašová zazářila i na Miss Universe v Mexiku. Dosáhla na dvanácté místo (i její nástupkyně v letech 2008 a 2009 Eliška Bučková a Iveta Lutovská se pak dostaly na Miss Universe mezi 15 nejlepších).

Díky své kráse a zvětšenému poprsí (některé kolegyně z branže se do ní za to pustily) se skví Lucie Hadašová i v jednom čísle pánského časopisu Playboy. Ale nebyly to poslední sexy fotky, které nafotila.

Mezi záliby Lucie Hadašové patří četba, řízení a sport. Pro zvířata by udělala první poslední. Nejraději je ale se svými dcerami Denisou a Venessou, které má s hokejistou Jaroslavem Bednářem, jehož si vzala v roce 2013. Deset let nato se manželům narodil syn.

 

Články o celebritě

Lucie Hadašová a Jaroslav Bednář: Dočkali se syna! Dostal dvě jména Lucie Hadašová a Jaroslav Bednář: Dočkali se syna! Dostal dvě jména Lucie Hadašová (37) se v srpnu podělila o krásnou novinku. S hokejistou Jaroslavem Bednářem (46) se ... číst článek
První foto Hadašové těsně po porodu: Fantastický vzhled s nadupaným dekoltem! První foto Hadašové těsně po porodu: Fantastický vzhled s nadupaným dekoltem! Česká Miss 2007 Lucie Hadašová (37) se v pondělí stala trojnásobnou maminkou. Do třetice přivedla na... číst článek
První foto missky Hadašové (37) po porodu: O její prsa je zájem! První foto missky Hadašové (37) po porodu: O její prsa je zájem! Česká Miss 2007 Lucie Hadašová (37) se v pondělí stala už trojnásobnou maminkou. Po dvou dcerách Den... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Aferdita Dreshaj
Aferdita Dreshaj
zobrazit profil Jana Tvrdíková
Jana Tvrdíková
zobrazit profil Raffaella Fico
Raffaella Fico
zobrazit profil Hana Svobodová
Hana Svobodová
zobrazit profil Taťána Kuchařová
Taťána Kuchařová
zobrazit profil Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski
zobrazit profil Claudia  Schiffer
Claudia Schiffer
zobrazit profil Šárka Zdvořilá
Šárka Zdvořilá