Filip Jankovič

Datum narození: 29. 8. 1985
Místo narození: Trenčín
Profese: zpěvák, finalista SuperStar, tanečník
Znamení: Panna

Související celebrity

Životopis

Filip Jankovič, vicemistrem Evropy v disco tanci z roku 2004, se v druhé řadě soutěže Česko hledá SuperStar probojoval do finále.

Vystudoval soukromé gymnázium v Bratislavě. Od mládí ho bavil tanec. V roce 2004 se Filip Jankovič stal vicemistrem Evropy v disco tanci. Pohybová vlákna jeho těla fungují hlavně na styly R’n’B, Hip Hop a Soul.

Jankovič zářil v show Pineapple Dance

V druhé řadě pěvecké soutěže Česko hledá SuperStar se Filip Jankovič dostal až mezi finálovou osmičku. Pak se po něm slehla zem. Jednou si prý zapnul televizi a začal přemýšlet - hledat smysl života. Napadlo ho, že se skrývá v jednom z ďábelských epicenter šoubyznysu, v Londýně. Tak tam prostě zajel.

V Londýně čekal červený koberec. Našel však jen bláto a louže. Nějakou dobu roznášel letáky a pracoval v baru. Na jedné akci si ho všiml majitel modelingové agentury a nabídl mu místo. Pak přišla reality show Pineapple Dance, v níž Filip Jankovič tančil v každé její epizodě.

Filip Jankovič doprovázel Justina Biebera

Začal chodit i na nejrůznější taneční castingy. Pár z nich i vyhrál. Filip Jankovič doprovázel např. hvězdnou zpěvačku Kylie Minogue nebo kanadský prototyp dokonalosti - zpěváka Justina Biebera. Potkal se s Madonnou, hercem Leonardem DiCapriem nebo s dívčí skupinou Spice Girls.

Filip Jankovič se stal tváří anglické značky Bench a nafotil akty pro časopis Lui. 

Mezi partnerky Filipa Jankoviče patřila např. skandalistka Agáta Hanychová.

 

Články o celebritě

Celebrity na síti: Uhodnete, komu patří tyto slavné zadečky? Celebrity na síti: Uhodnete, komu patří tyto slavné zadečky? Který olympijský vítěz se stal podruhé otcem? Jaká česká hvězda má kvůli vlastnímu dítěti zdravotní ... číst článek
Kruchina chce miminko! A Markéta s Jankovičem taky Kruchina chce miminko! A Markéta s Jankovičem taky Nenechte si ujít silvestrovská vydání pořadů Markéta dráždí celebrity a 50 odstínů Thomase Kruchiny ... číst článek
Cvičitelka Kynychová si vzala do parády Gregorovou! Hubnutí pro zajíčka? Cvičitelka Kynychová si vzala do parády Gregorovou! Hubnutí pro zajíčka? Profesionální cvičitelka Hanka Kynychová (47) konečně otevřela nové fitko, které společně s manželem... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Věra Martinová
Věra Martinová
zobrazit profil Michal Horák
Michal Horák
zobrazit profil Martha Elefteriadu
Martha Elefteriadu
zobrazit profil Leonard Cohen
Leonard Cohen
zobrazit profil Adam Janota
Adam Janota
zobrazit profil Simona Hégerová
Simona Hégerová
zobrazit profil Věra Bílá
Věra Bílá
zobrazit profil Patrícia Janečková
Patrícia Janečková