Lukáš Hejlík

Datum narození: 27. 1. 1980
Místo narození: Most
Profese: herec, moderátor
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Lukáš Hejlík je populární český herec a moderátor. Vyznává alternativní způsob života. Je známý z působení v seriálu, Ordinace v růžové zahradě.

Lukáš Hejlík nastoupil po absolutoriu Vyšší odborné herecké školy v Praze do Jihočeského divadla v Českých Budějovicích. Poté objevil krásy jihomoravského velkoměsta Brna, kde hrál v Městském divadle. Ve Vlasech, muzikálu o lásce a míru americké společnosti 60. let, ztvárnil postavy vojáka a policisty. Zahrál si i v Poprasku na laguně, Maryši či Jindřichu VIII.

V Ordinaci ztvárnil populárního doktora Kalinu

Lukáš Hejlík dobyl také televizní obrazovky. Ukázal se v seriálech Dobrá čtvrť, Ošklivka Katka (kde řídil módní společnost) nebo Ordinace v růžové zahradě (kde ztvárnil oblíbeného doktora Kalinu, jeho filmovým otcem mu byl Petr Oliva, sestrou Kateřina Pechová). Ve filmu Kryštofa Hanzlíka Crash Road si zahrál vedle skandalistky Agáty Hanychové. Lukáš Hejlík taky pracuje v rozhlase a píše do časopisu.

Lukáš Hejlík je velkým milovníkem zdravé stravy a přírody. Žije na statku mimo Prahu. Vytvořil také putovní projekt scénického čtení LiStOVáNí, se kterým objíždí na 400 míst Česka.

S Veronikou Senciovou má dceru

Lukáš Hejlík byl ženatý s herečkou Veronikou Senciovou, která mu porodila dceru Kláru, ale vychovávají ji střídavě. Kvůli odloučení se jejich manželství rozpadlo.

Lukáš Hejlík střídal partnerky jak ponožky. Jeho partnerkou byla nějaký čas Veronika Šebková, následovala bývalá modelka a moderátorská hvězda ČT Daniela Písařovicová a na Českých lvech v roce 2012 už byla po jeho boku přítelkyně Anežka.

Lukáš Hejlík je podruhé ženatý. Krásnou modelku Veroniku Fašinovou si vzal v únoru 2015.

 

Články o celebritě

Poražený soutěžící z Peče celá země Jan »Jenda« Jirka (31): Maršálek ničí lidi, co se mu nehodí Poražený soutěžící z Peče celá země Jan »Jenda« Jirka (31): Maršálek ničí lidi, co se mu nehodí Dřív kamarádi, teď dva lidi, kteří jsou si cizí. Bývalý semifinalista Peče celá země Jan »Jenda« Jir... číst článek
Poražený soutěžící z Peče celá země: Maršálek ničí lidi! Poražený soutěžící z Peče celá země: Maršálek ničí lidi! Dřív kamarádi, teď dva lidi, kteří jsou si cizí. Bývalý semifinalista Peče celá země Jan »Jenda« Jir... číst článek
Hejlíkova žena Veronika na magnetické rezonanci: Zradilo ji tělo!  Hejlíkova žena Veronika na magnetické rezonanci: Zradilo ji tělo! Na několik týdnů přestala být aktivní na sociální síti a ve společenském životě. Bývalá modelka a ma... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Josha Stradowski
Josha Stradowski
zobrazit profil Frank Vincent
Frank Vincent
zobrazit profil Gary Oldman
Gary Oldman
zobrazit profil Čestmír Řanda jr.
Čestmír Řanda jr.
zobrazit profil Sara Sandeva
Sara Sandeva
zobrazit profil Ashton Kutcher
Ashton Kutcher
zobrazit profil Pavel Neškudla
Pavel Neškudla
zobrazit profil Ivo Niederle
Ivo Niederle