Jitka Asterová

Datum narození: 7. 12. 1959
Místo narození: Praha
Profese: herečka, moderátorka
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Česká herečka a rozhlasová moderátorka, známá jako amatérská poradkyně v oblasti sexu na rádiu Frekvence 1, kde moderuje pořad Sexy život. Má dvě děti s podnikatelem Tomášem Linhartem.

Absolvovala DAMU ve stejném ročníku jako Karel Roden, Ivana Chýlková nebo Eva Holubová. Jitka Asterová účinkovala v představeních Činoherního klubu v Praze, Hudebního divadla Karlín nebo Divadla Ungelt.

Objevila se například několikrát v nekonečném seriálu Ulice a zahrála si ve filmech Šakalí léta nebo Vratné lahve. V divadle hrála například v Žebrácké opeře (autor Václav Havel) nebo ve hře Obsluhoval jsem anglického krále.

V Divadle U Hasičů hraje Jitka Asterová hlavní roli v představení Slečna Abigail, kde s ní účinkuje oblíbený komik ze stand up comedy Na stojáka - Lukáš Pavlásek.

Dlouhá léta moderovala na rádiu Frekvence 1 pořad Sexy život, nakonec z rádia pod tlakem odešla, nechtěla moderovat totiž s Ivetou Bartošovou.

Jejím bývalým manželem je podnikatel Tomáš Linhart (byl několik let ve vězení za daňové úniky) a má s ním dvě děti – dceru Annu, která jde v matčiných hereckých stopách a mladšího syna Adama. Mezi její bývalé partnery patří například i o generaci maldší Sámer Issa. 

 

Články o celebritě

Co se dělo v noci po StarDance? Tanečnice se nechtěla Krajča pustit! Nabroušená Arichteva Co se dělo v noci po StarDance? Tanečnice se nechtěla Krajča pustit! Nabroušená Arichteva Všechny milovníky pořadu StarDance ...když hvězdy tančí vždycky zajímá, co se děje poté, co vypadne ... číst článek
Rozdováděné hvězdy StarDance: Když kamery zhasly! Koho vedl Hradilek? Družný Krajčo i sklenka na ulici Rozdováděné hvězdy StarDance: Když kamery zhasly! Koho vedl Hradilek? Družný Krajčo i sklenka na ulici Ani třetí kolo StarDance, které se výjimečně vysílalo v neděli, aby nekolidovalo s předáváním Státní... číst článek
Jitka Asterová o stoletém otci: Striptérka k narozeninám nebyl dobrý nápad! Jitka Asterová o stoletém otci: Striptérka k narozeninám nebyl dobrý nápad! Herečka má dlouhověkost v rodině. Její tatínek se dožil přes 100 let! Jitka Asterová zavzpomínala, j... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Jaroslava Obermaierová
Jaroslava Obermaierová
zobrazit profil Václav Glazar
Václav Glazar
zobrazit profil Malcolm Goodwin
Malcolm Goodwin
zobrazit profil Milla Jovovich
Milla Jovovich
zobrazit profil Valentina Bellè
Valentina Bellè
zobrazit profil Miles Teller
Miles Teller