Veronika Arichteva

Datum narození: 20. 5. 1986
Místo narození: Praha
Výška: 164 cm
Profese: herečka, influencerka
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Herečka Veronika Arichteva se proslavila díky rolím v seriálech Ordinace v růžové zahradě a Vyprávěj, a to ještě pod svým dívčím příjmením Nová.

Herečka Veronika Nová se už ve dvanácti objevila v pohádce Jezerní královna. Více ji ale proslavila až role Sylvy Petrové v divácky oblíbeném seriálu TV Nova Ordinace v růžové zahradě. V seriálu tvořila partnerskou dvojici s Janem Šťastným. Svého času se dokonce spekulovalo, zda spolu nerandí i mimo natáčení.

VERONIKA ARICHTEVA - ROZHOVOR NEJEN O PROTEKCI

Veronika Nová byla u filmu už odmalička. Otec, producent Pavel Nový, ji často brával na natáčení. Z gymnastiky Veronika Nová přešla na hodiny piana a flétny a do dramatického kroužku. Poté nastoupila na konzervatoř. Zahrála si v Čarodějkách z předměstí nebo v pohádkách Dešťová víla a Čertova nevěsta. Ze seriálů to byla také První republika, kvůli které nesměla otěhotnět.

Krom toho se začala objevovat na divadelních prknech. V Divadle Metro v Dívčí válce nebo ve hře Hledám milence, zn. Spěchá! Veroniku Novou mohli diváci vidět v Divadle Pluto, Divadle Na Prádle nebo ve Východočeském divadle Pardubice. Společně s moderátorkou Evou Decastelo uváděla soutěž Muž roku 2011.

Coby influencerka se Veronika Arichteva proslavla v triu 3v1 s herečkou Nikol Štíbrovou a zpěvačkou Martinou Pártlovou.

O VERONICE ARICHTEVĚ ČTĚTE ZDE>>

Mezi expartnery Veroniky Arichtevy patří házenkář a montér Jiří Havlát, písničkář Tomáš Klus nebo komik Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy. Její srdce získal i podnikatel Michal Rubešků.

V létě 2013 se herečka po půlročním randění provdala za o deset let staršího režiséra Bisera A. Arichteva, kterého poznala při natáčení seriálu Vyprávěj. Koncem září 2020 se páru narodil syn Luka Christo.

 

Další Herci

zobrazit profil Paris Wilton
Paris Wilton
zobrazit profil Eliška Balzerová
Eliška Balzerová
zobrazit profil Thomasin McKenzie
Thomasin McKenzie
zobrazit profil Pavel Batěk
Pavel Batěk
zobrazit profil Jan Čenský
Jan Čenský
zobrazit profil Jan Antonín Duchoslav
Jan Antonín Duchoslav
zobrazit profil Tomáš Töpfer
Tomáš Töpfer