Natálie Kocábová

Datum narození: 16. 5. 1984
Místo narození: Praha
Profese: zpěvačka, spisovatelka, scenáristka
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Zpěvačka a spisovatelka Natálie Kocábová vydala své první album Fly Apple Pie už v šestnácti letech, a to spolu s otcem Michaelem Kocábem a matkou Marshou Kocábovou.

Na negativní kritiku svého prvního alba reagovala Natálie Kocábová po svém. Přestala se učit, provokovala pedagogy, válela se před nimi v blátě. Skončila v psychiatrické léčebně v Bohnicích. Během studia také otěhotněla. Syna Vincenta porodila Štěpánu Vránovi, svému budoucímu manželovi.

NATÁLIE KOCÁBOVÁ - ROZHOVOR PRO REFLEX

V showbyznysu se Natálie Kocábová začala pohybovat brzy. Už ve třinácti moderovala pořad se zpěvačkou a herečkou Dádou Patrasovou. V roce 2002 získala roli Hanky v muzikálu Starci na chmelu. Na pražské FAMU vystudovala dramaturgii a scenáristiku. Poté vyšly její dvě další alba – Hummingbirds in Iceland a Walking On The A-Bomb.

Natálie Kocábová vystupovala se skupinou Michala Pavlíčka. Víc než hudba ji ale začalo lákat psaní, a to zejména scénářů. Jeden napsala k filmu o Miladě Horákové, další k divadelní hře Na rohu světa. Sepsala i několik básnických sbírek a románů. Tím prvním byl román Monarcha Absint (2003), který svou „sprostotou“ a upřímností rozvířil literární vody. Další se jmenuje Veronika Beková. Začíná smrtí hlavní hrdinky.

O NATÁLII KOCÁBOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Natálie Kocábová má sestru Jessiku, bratra Michaela a nevlastního bratra Davida, kterého měl její otec Michael Kocáb, hudebnák a bývalý ministr, se svou milenkou (a někdejší ministerskou mluvčí) Lejlou Abbasovou. Když se rodiče rozešli, Natálie Kocábová to velmi těžce nesla, a nějaký čas se s otcem nestýkala.

Architekta Štěpána Vránu si Natálie Kocábová vzala v Thajsku roku 2011, a to syna Vincenta spolu vychovávali už od střední. Na nějaký čas se ovšem rozešli, pak vše urovnali. V dubnu roku 2012 se jim narodila dcera Mia. Roku 2015 se ale jejich vztah rozpadl definitivně.

V únoru 2018 Natálie Kocábová porodila třetího potomka, a to svému příteli Miloši Hoffmanovi. Chlapci dali jméno Elliot. V květnu 2019 si pár řekl své ANO.

 

Další Umělci

zobrazit profil Jan Tománek
Jan Tománek
zobrazit profil Pavel Kožíšek
Pavel Kožíšek
zobrazit profil Andrea Opavská
Andrea Opavská
zobrazit profil Bohumil Fencl
Bohumil Fencl
zobrazit profil Theodor Pištěk
Theodor Pištěk
zobrazit profil Martin Janecký
Martin Janecký
zobrazit profil Michal Šeba
Michal Šeba
zobrazit profil Andrea Tögel Kalivodová
Andrea Tögel Kalivodová