Klára Kolomazníková

Klára Kolomazníková

Datum narození: 12. 10. 1979
Místo narození: Praha
Profese: zpěvačka
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Jedna z členek kapely Holki, po té začala zpěvačka Klára Kolomazníková zpívat sólově.

 

S kapelou Holki zpívala Klára Kolomazníková necelých pět let. Prodaly několik set tisíc alb. A pak se rozpadly. Všechny se vydaly na sólovou dráhu. Kolomazníková vydala tři desky. Hraje v divadle. Bývalý přítel Václav Novák s ní má dceru Valerii.

Vystudovala hudební gymnázium a pražskou Konzervatoř Jaroslava Ježka. V soutěži Talent roku se dostala až do užšího finále. Byla jednou ze čtyř dívek, které vyhrály konkurz do skupiny Holki. Spolu s Radanou Labajovou, Kateřinou Brzobohatou a Nikolou Šobichovou bořily prodejní rekordy.

Skupina se ale začala bortit. Kolomazníková poté napsala vzpomínkovou knihu Život se skupinou Holki. Vydala album Sama, Toužim a Tajně. Od roku 2005 působí Klára Kolomazníková v divadle Semafor. Hraje ve hře Lysistrata a Kytice. Má zkušenosti s dabingem i moderováním.

Kolomazníková ráda cestuje, nakupuje a jezdí na kole. Po sedmiletém vztahu se rozešla s Patrikem Roklem. Po té se jejím partnerem stal Martin Novan. Po jedenáctiměsíční známosti se vzali. Zamilovanost se ale proměnila v nedorozumění a pár se rozvedl.  

 

 

Články o celebritě

Další Zpěváci

zobrazit profil Petra Pudová
Petra Pudová
zobrazit profil Soňa Červená
Soňa Červená
zobrazit profil Simona Hégerová
Simona Hégerová
zobrazit profil José Carreras
José Carreras
zobrazit profil Josef Vágner
Josef Vágner
zobrazit profil Hana Pecková
Hana Pecková
zobrazit profil Freddie Mercury
Freddie Mercury