Šárka Kubelková Volemanová

Šárka Kubelková Volemanová

Datum narození: 9. 2. 1974
Profese: moderátorka
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Moderátorka Šárka Kubelková Volemanová má klíč ke třináctým komnatám několika známých osobností. Začínala v pardubickém rádiu. Poté přešla do rozhlasu i televize.

Odmala chodila Šárka Kubelková Volemanová na hodiny klavíru nebo společenského tance. Po gymnáziu nedokončila studium psychologie.

ŠÁRKA KUBELKOVÁ SE SVLÉKLA

V televizi působila jako investigativní reportérka pořadu Na vlastní oči. Moderovala Snídani s Novou nebo vlastní pořad Věštírna. V Áčku se seznamovala s lidmi s různě pohnutými osudy. Nějakou dobu pracovala i jako firemní PR manažerka.

Autorkou námětů a moderátorkou byla Šárka Kubelková Volemanová i v dokumentárním cyklu 13. komnata. Uváděla pořad Partnerské vztahy aneb Návod na přežití. Stejným názvem pojmenovala i svou knihu.

Do oboru sociální a masové komunikace se Šárka Kubelková Volemanová zapsala na pražské Universitě Jana Amose Komenského. V roce 2011 získala titul bakalář.

O ŠÁRCE KUBELKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

V roce 2019 si Šárka Kubelková vzala Josefa Volemana, někdejšího ředitele Mořského světa na pražském Výstavišt. Měli spolu syna Josefa. Josef Voleman v létě 2018 podlehl rakovině, s níž léta bojoval.

 

 

Články o celebritě

Další Moderátoři

zobrazit profil Hana Kousalová
Hana Kousalová
zobrazit profil Oprah Winfrey
Oprah Winfrey
zobrazit profil Petr Jablonský
Petr Jablonský
zobrazit profil Libor Bouček
Libor Bouček
zobrazit profil Zorka Hejdová
Zorka Hejdová
zobrazit profil Daniela Drtinová
Daniela Drtinová
zobrazit profil Pavel Poulíček
Pavel Poulíček