Nikol Lenertová

Nikol Lenertová

Datum narození: 7. 7. 1976
Profese: moderátorka, zpěvačka
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Po úspěchu v soutěži Miss severní Čechy 1994 postoupila Nikol Lenertová do finálové Miss České republiky. O tři roky později vyhrála konkurz na moderátorku sportovního zpravodajství televize Nova.

Do roku 2002 uváděla Nikol Lenertová spolu s Karlem Voříškem hlavní zprávy ma TV Nova. Pak odjela studovat do Ameriky, pobývala v Kanadě i v USA.

Lenertová byla Jágrovou láskou

Po návratu Nikol Lenertová spoluzaložila pěveckou skupinu NewTrio, se kterou vydala album To se oslaví. Později nazpívala několik duetů s Leošem Petrů. Od roku 2004 také působí ve skupině NewTrio.

Ke zpěvu měla Nikol Lenertová blízko od dětství - jako malá byla členkou dětského sboru, hrála na zobcovou flétnu a chodila do dramatického kroužku i baletu. To zúročila s NewTriem, když se v roce dostala do nominace na Objev roku v anketě Český slavík.

O NIKOL LENERTOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Proslavila se krom toho i románkem s hokejovým kanonýrem Jaromírem Jágrem. Se sportovním manažerem Jaroslavem Kalátem Nikol Lenertová syny Jaroslava a Dominika.

V říjnu 2022 se Nikol Lenerová se provdala za generálního ředitele rodinného podniku Sivek Hotels Viliama Siveka.

 

Články o celebritě

Jaromír Jágr oslavil 52 let: Které slavné krásky ho zahřívaly, když slezl z ledu?! Jaromír Jágr oslavil 52 let: Které slavné krásky ho zahřívaly, když slezl z ledu?! Některé z nich máme s jeho jménem a tváří dodnes spojené, na jiné bychom už dávno možná zapomněli. T... číst článek
Svatby roku 2022! „Tydýt“ Pavlásek, Perkausová, Trumpová, JLo... Kdo všechno si řekl „ANO“? Svatby roku 2022! „Tydýt“ Pavlásek, Perkausová, Trumpová, JLo... Kdo všechno si řekl „ANO“? I letos si „ano“ řeklo mnoho českých i zahraničních osobností. Přinášíme vám proto přehled nejkrásně... číst článek
Nový manžel Nicol Lenertové (47) Viliam Sivek (76): Jak se z horníka stal snový boháč! Nový manžel Nicol Lenertové (47) Viliam Sivek (76): Jak se z horníka stal snový boháč! Kdo je miliardář Viliam Sivek (76), kterého si vzala bývalá moderátorka TV Nova Nicol Lenertová (47)... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Daniel Stach
Daniel Stach
zobrazit profil Kateřina Kristelová
Kateřina Kristelová
zobrazit profil Sara Carbonero
Sara Carbonero
zobrazit profil Barbora Kroužková
Barbora Kroužková
zobrazit profil Heda Čechová
Heda Čechová
zobrazit profil Jiří Janeček
Jiří Janeček
zobrazit profil Veronika Petruchová
Veronika Petruchová
zobrazit profil Honza Dědek
Honza Dědek