Olga Lounová

Datum narození: 7. 3. 1981
Místo narození: Liberec
Profese: herečka, zpěvačka, moderátorka, pilotka rallye
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Olga Lounová, rozená Olga Pytlounová, je zpěvačka, herečka, textařka, ale také pilotka rallye a milovnice freedivingu a thajského boxu.

Vystudovala Pedagogickou fakultu v Liberci a Konzervatoř Jaroslava Ježka v Praze. Olga Lounová uváděla vlastní show na internetové TV Stream a začala spolupracovat  s nadačním fondem Fénix.

ROZHOVOR S OLGOU LOUNOVOU NAJDETE ZDE>>

Z Pytlounové se stala Lounová

Olga Pytlounová není jen zpěvačkou a skladatelkou, ale také herečkou. Když se stala známou, změnila si jméno na Olga PytLounová. Působila v divadle (např. v Divadle F. X. Šaldy v Liberci, v divadle Hybernia se zase objevuje v muzikálech jako třeba Golem či Dracula a zahrála si i v Dobře placené procházce od Jiřího Suchého a Jiřího Šlitra, kterou pro Národní divadlo režíroval Miloš Forman).

Ukázala  se i ve filmu a na televizních obrazovkách. Olga Lounová hrála např. Patricii v seriálu Ošklivka Katka, objevila se také v seriálu Vyprávěj či v komedii Román pro ženy.

Lounová jako pilot Renaultu Clio Sport 

Má ráda adrenalin. Olga Lounová se pustila do thajského boxu, věnuje se potápění bez kyslíkových přístrojů, tedy freedivingu, a můžeme ji vidět na závodech rallye, ať už jako navigátorku nabo řidičku (např. v roce 2012 odjezdila mistrovství ČR jako pilot Renaultu Clio Sport). To ostatně vedlo Daniela Landu a jeho manželku, že ji obsadili do filmu z prostředí rallye Tacho.

Je známá hlavně jako zpěvačka, navíc hraje na klavír, kytaru, flétnu a skládá texty i hudbu. Její první kapela se jmenovala Modré houpačky. Od roku 2001 byla Olga Lounová frontmankou rockové skupiny Calathea, s níž vystupovala i v zahraničí.

O OLZE LOUNOVÉ ČTĚTE ZDE>>

V roce 2008 založila Olga Lounová společně se svým tehdejším partnerem Marcusem Tranem kapelu Blind Angie. V roce 2010 zase nazpívala píseň Láska v housce se svým někdejším přítelem Xindlem X. Ten si ji chtěl vzít, ale Olga Lounová ho opakovaně odmítla. Jejich vztah skončil v roce 2011.

Olga Lounová porodila dceru

V roce 2013 začala média spekulovat o jejím vztahu s Danielem Landou, ale Olga Lounová vytrvale tvrdila, že kvůli ní manželku Mirjam Landovou neopustil, jsou prý jen velmi dobří přátelé.

V listopadu 2022 Olga Lounová porodila svému příteli, hokejovému trenérovi Honzovi, dceru, která dostala jméno Arianne.

 

Články o celebritě

Olga Lounová překvapila: Tajemná „náplast“! Cukrovku popřela… Olga Lounová překvapila: Tajemná „náplast“! Cukrovku popřela… Na úterní premiéru filmu o Gabriele Soukalové (34) dorazila do Slovanského domu řada českých celebri... číst článek
Erotikou nabitá party v casinu: Obří vnady Vémolovy Lely, sexy Kánská s Lounovou a mlsný Slováček ve svém živlu Erotikou nabitá party v casinu: Obří vnady Vémolovy Lely, sexy Kánská s Lounovou a mlsný Slováček ve svém živlu Ve Vestci u Prahy, kam se sjíždí pražská smetánka, otevřeli nové casino. A to přilákalo nejen řadu z... číst článek
Žhává Playboy party: Souboj dekoltů Kánské, Pomeje a dalších slavných krásek! Žhává Playboy party: Souboj dekoltů Kánské, Pomeje a dalších slavných krásek! Přehlídka vysokých rozparků, hlubokých výstřihů, průhledných korzetů a především krásných žen. Tak v... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Petr Kutheil
Petr Kutheil
zobrazit profil Katarzia (Katarina Kubošiová)
Katarzia (Katarina Kubošiová)
zobrazit profil Cher (Cherilyn Sarkisian)
Cher (Cherilyn Sarkisian)
zobrazit profil Leona Machálková
Leona Machálková
zobrazit profil Jana Kratochvílová
Jana Kratochvílová
zobrazit profil Tereza Nekudová
Tereza Nekudová