Tereza Pergnerová

Datum narození: 25. 6. 1974
Profese: moderátorka
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Moderátorka Tereza Pergnerová byla idolem mnoha teenagerů v 90. letech 20. století. Proslula drogovou závislostí, nad níž zvítězila, a též svými milostnými karamboly.

Tereza Pergnerová začínala v rádiu Golem. Proslavilo ji moderování hudebně zábavné hitparády Eso TV Nova. Přes noc se z ní stala hvězda a ona to neunesla. Sláva a bohatství si vybralo daň v podobě drogové závislosti. Začala s pervitinem, poté natočila o závislosti dokument, k drogám se ovšem vrátila a brala heroin. Za peníze rovněž nafotila velmi choulostivé snímky.

TEREZA PERGNEROVÁ SKONČILA MEZI NUZÁKY

Moderátorka Tereza Pergnerová měla po kom zdědit talent, jejím otcem byl Eduard Pergner scénárista a textař, známý pod pseudonymem Boris Janíček. Její talent jí pomohl získat herecké příležitosti. Objevila se např. v Diskopříběhu 2, Akumulátorovi 1 a nebo v Dobrodružství kriminalistiky.

V roce 2000 se Tereze Pergnerové narodil syn Samuel. Vychovávala ho s Daliborem Korejsem, jehož si v roce 2001 vzala (ale brzy se rozvedli). V té době bylo závislá na drogách a o syna přišla. Její oporou v odvykání byli rodiče.

V roce 2003 úspěšně podstoupila léčení ze závislosti a o rok později se vrátila k práci, dostala nabídku od rádia Frekvence 1 na pořad Rande. Na TV Primě moderovala úspěšnou reality show VyVolení. Tereza Pergnerová se dokázala vrátit nejen do práce, ale v roce 2005 získala zpět do péče svého syna.

O TEREZE PERGNEROVÉ ČTĚTE ZDE>>

Partnery Terezy Pergnerové byli např. číšník Jan Mikulecký, který se zúčastnil televizní reality show VyVolení, režisér Adrian Stojkov, jenž vysílání VyVolených vedl nebo moderátor Bořek Slezáček.

Jejím dlouholetým partnerem se stal podnikatel Jiří Chlebeček, se kterým má dceru Natálii. Dali se dohromady v roce 2006, avšak na jaře 2012 se rozešli. A to ne zrovna v dobrém (podnikatel nechal moderátorce podle médií velké dluhy). Nicméně už koncem téhož roku byli opět spolu. V roce 2016 Tereza Pergnerová prozradila, že chystají svatbu kvůli adopci.

 

Další Moderátoři

zobrazit profil Adela Vinczeová
Adela Vinczeová
zobrazit profil Gábina Partyšová
Gábina Partyšová
zobrazit profil Eva Jurinová
Eva Jurinová
zobrazit profil Andrea Němcová
Andrea Němcová
zobrazit profil Robert Záruba
Robert Záruba
zobrazit profil Daniela Révai
Daniela Révai
zobrazit profil Daniel Stach
Daniel Stach
zobrazit profil Martin Veselovský
Martin Veselovský