Markéta Procházková

Datum narození: 25. 2. 1986
Místo narození: Jihlava
Výška: 165 cm
Profese: muzikálová zpěvačka, herečka
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Herečka a zpěvačka Markéta Procházková je známá ze seriálů Ulice, Gympl, prošla i nejeden muzikál. Na šest let uchvátila srdce zpěváka Tomáše Savky.

Krásná Esmeralda z muzikálu Quasimodo patří k nejvýraznějším rolím, které muzikálová zpěvačka Markéta Procházková ztvárnila. Bětušku si zahrála v Katu Mydlářovi, Constance ve Třech mušketýrech nebo Gigi v Miss Saigon. Objevila se ale i v mnoha dalších, namátkou zmiňmě: Adéla ještě nevečeřela, Mona Lisa, Touha, Bílý Dalmatin, Příběh ulice, Baron Prášil, Ať žije rockenroll, Pomáda, Krysař či Mata-Hari.

MARKÉTA PROCHÁZKOVÁ - ROZHOVOR PRO NEDĚLNÍ AHA!

Markéta Procházková je ovšem svému publiku známá i z televizních obrazovek. Objevila se v nekonečném seriálu Ulice i seriálu Gympl s (r)učením omezeným, kde se předvedla jako sympatická a svérázná romská kuchařka Zuzana Červeňáková. Zahrála si třeba také v První republice.

V roce 2003 Markéta Procházková vyhrála Jihlavského slavíka. Na nejvyšší příčku dosáhla i v televizní soutěži Rozjezdy pro hvězdy. V roce 2016 byla vybrána do druhé řady show Tvoje tvář má známý hlas.

O MARKÉTĚ PROCHÁZKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Na pražské Konzervatoři Jaroslava Ježka, kterou vystudovala, se s ní seznámil Tomáš Savka, zpěvák a finalista první řady pěvecké show Česko hledá SuperStar. Markéta Procházková s ním chodila šest let.

V červenci 2017 se Markéta Procházková provdala za svého přítele Davida Schimmera. V létě 2018 mu porodila syna Teodora.

 

Články o celebritě

Sestřička z Ordinace Janáčková porodila! Gratulovala i švagrová Geislerová Sestřička z Ordinace Janáčková porodila! Gratulovala i švagrová Geislerová Herečka Kristýna Janáčková (39), která se proslavila především rolí rozmazlené zdravotní sestřičky K... číst článek
Rozmazlená sestřička z Ordinace je těhotná! Je to vesmírný zázrak... Rozmazlená sestřička z Ordinace je těhotná! Je to vesmírný zázrak... Do paměti televizních diváků se herečka Kristýna Janáčková (39) zapsala především rolí rozmazlené zd... číst článek
Objev soutěže Tvoje tvář má známý hlas o „peklu“  zákulisí: Co v televizi neuvidíte?  Objev soutěže Tvoje tvář má známý hlas o „peklu“ zákulisí: Co v televizi neuvidíte? V sobotu se rozjela už sedmá řada show Tvoje tvář má známý hlas. Když se na obrazovkách před čtyřmi ... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Gyöngyi Bodišová
Gyöngyi Bodišová
zobrazit profil Jaromír Mayer
Jaromír Mayer
zobrazit profil David Kraus
David Kraus
zobrazit profil Lucia Šoralová
Lucia Šoralová
zobrazit profil Markéta Foukalová Tošovská
Markéta Foukalová Tošovská
zobrazit profil Ilona Csáková
Ilona Csáková
zobrazit profil Vojta Nedvěd
Vojta Nedvěd