Melanie Knaussová Trumpová

Melanie Knaussová Trumpová

Datum narození: 26. 4. 1970
Místo narození: Sevnica, Slovinsko
Profese: někdejší první dáma USA, modelka
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Modelka Melanie Knaussová se sňatkem s Donaldem Trumpem, realitním magnátem a miliardářem, stala jednou z nejbohatších žen světa a po jeho zvolení prezidentem USA 45. americkou první dámou.

Slovinská kráska Melanie Knaussová Trumpová, rodným jménem Melanija Knavs, vystudovala design a architekturu na univerzitě v Lublani. S modellingem začala již v šestnácti letech a brzy předváděla na molech v Miláně a v Paříži. Z Evropy se v roce 1996 přestěhovala do New Yorku. Objevila se na titulních stranách módních magazínů Vogue, Harper's Bazaar, Ocean Drive, In Style, New York Magazine, Avenue, Allure, Vanity Fair, Self, Glamour, GQ či Elle. V rámci prezidentské kampaně 2016 byly zveřejněny i její nahé fotky.

MELANIE TRUMPOVÁ A PLASTIKY

S miliardářem a realitním magnátem Donaldem Trumpem se svůdná modelka potkala poprvé na večírku módního týdnu Fashion Week v září 1998. Jejich partnerský vztah se stal veřejně známým následující rok. Po boháčově boku se objevila během jeho snahy získat nominaci v prezidentských volbách 2000. Jejich zásnuby se konaly roku 2004, velkolepá svatba, při níž nevěsta zářila v šatech za dva miliony korun, pak 22. ledna 2005 při episkopálním obřadu v Bethesdě-by-the-Sea floridského Palm Beach. Následovala hostina v tanečním sále nemovitosti Donalda Trumpa Mar-A-Lago. Pozvána byla řada známých osobností. Nechyběl bývalý guvernér Arnold Swarzenegger, zpěvák Elton John, britský korunní princ Charles, modelka Heidi Klumová či tehdejší demokratická senátorka Hillary Clintonová s bývalým prezidentem Billem Clintonem.

Přestože ženy Donalda Trumpa nikdy netrpěly nouzí, práci se nevyhýbají. Melanie Knaussová roku 2010 vytvořila vlastní kolekci hodin a klenotů „Melania™ Timepieces & Jewelry a o tři roky později představila řadu krémů pleťové kosmetiky „Melania™ Caviar Complexe C6“.

Melanie Trump a její manžel byli 1. října 2020 pozitivně testováni na koronavirus. Okamžitě nastoupili do karantény.

VŠE O MELANII KNAUSSOVÉ TRUMPOVÉ ČTĚTE ZDE

Melanie Knaussová nepochází z nijak honosných poměrů. Otec Viktor Knavs byl prodejce automobilů a motocyklů; matka Amalija Knavsová pracovala jako módní návrhářka. Rodina žila v panelovém domě. Kromě slovinštiny a angličtiny Melanie Knaussová ovládá ještě francouzštinu. Americké občanství získala rok po sňatku s Donaldem Trumpem.

Donald Thrump byl patnáct let ženatý s českou modelkou a podnikatelkou Ivanou Zelníčkovou. S ní má syny Donalda a Erica a dceru Ivanu. Z druhého manželství s manekýnou Marlou Maplesovou má dceru Tiffany. Melanie Knaussová mu roku 2006 porodila syna Barrona Williama. Rodina v letech 2017 až 2021 45. amerického prezidenta bydlí v manhattanském mrakodrapu Trump Tower, kde obývá vlastní patro.

 

Články o celebritě

Rivalky Melania a Ivanka? Bývalá první dáma uštědřila Trumpově dceři nelichotivou přezdívku Rivalky Melania a Ivanka? Bývalá první dáma uštědřila Trumpově dceři nelichotivou přezdívku Nedávno vyšla nová kniha americké novinářky Katie Rogersové o prvních dámách. Napsala v ní i o „moce... číst článek
Náhradnice za Ivanku a Melanii? Trump opěvuje „extrémně talentovanou“ snachu Laru Náhradnice za Ivanku a Melanii? Trump opěvuje „extrémně talentovanou“ snachu Laru Manželka Donalda Trumpa a bývalá první dáma Melania Trumpová se na veřejnosti v poslední době příliš... číst článek
Melania poprvé od pohřbu maminky (†78) na veřejnosti: Usměvavá a po boku Trumpa Melania poprvé od pohřbu maminky (†78) na veřejnosti: Usměvavá a po boku Trumpa Bývalá první dáma Melania Trumpová se poprvé od smrti své matky Amalije Knavsové objevila na veřejno... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Tereza Kardová
Tereza Kardová
zobrazit profil Klára Medková
Klára Medková
zobrazit profil Aferdita Dreshaj
Aferdita Dreshaj
zobrazit profil Pavlína Pořízková
Pavlína Pořízková
zobrazit profil Fanny Neguesha
Fanny Neguesha
zobrazit profil Barbora Kolářová
Barbora Kolářová
zobrazit profil Barbora Podzimková
Barbora Podzimková
zobrazit profil Sarah Brandner
Sarah Brandner