Jitka Boho

Datum narození: 11. 11. 1991
Místo narození: Třebíč
Výška: 170 cm
Profese: zpěvačka, modelka, Česká Miss 2010
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Zpěvačka Jitka Boho, rozená Válková, která se stala Českou Miss 2010, se předvedla v Česko Slovenské SuperStar.

Jitka Boho, rozená Jitka Válková pochází z vesnice Nárameč nedaleko Třebíče. Studovala na Katolickém gymnáziu Třebíč a ještě jako osmnáctiletá studentka se zúčastnila soutěže Česká Miss 2010. Stala se okamžitě celebritou, jela do Las Vegas na Miss Universe, kde se probojovala mezi patnáct nejkrásnějších dívek, a tak studium na rok a půl přerušila. Gymnázium dostudovala až v roce 2013, ale už v Praze.

JITKA BOHO SE POCHLUBILA TETOVÁNÍM

Jitka Boho se stala i Miss pláž

Česká Miss 2010 nebyla první podobná zkušenost Jitky Válkové, v roce 2009 zvítězila v soutěži Miss pláž na Vranovské přehradě.

Jitka Válková se dlouhobobě věnovala i zpěvu. Než se stala nejkrásnější dívkou Česka, tři roky působila ve studentské kapele Spirit Rock. Roku 2009 se v Česko Slovenské SuperStar dostala až do semifinále. Zahrála si i ve filmu, a to Bastardi 2.

O JITCE BOHO ČTĚTE ZDE>>

Od roku 2010 byl přítelem Jitlky Válkové o dvacet let starší trenér Miroslav Cipra. Po čtyřech letech ho ale pustila k vodě. Prý už s ním byla nuda. V roce 2015 se provdala za Lukáše Boho, bubeníka kapely zpěváka Marka Ztraceného. V září 2019 na sociální síti prozradila, že se s dcerou od manžela odstěhovala. V roce 2022 přivedla na svět syna Tadeáše. Jeho otcem je podnikatel Tomáš Hřebík.

 

Další Zpěváci

zobrazit profil Ariana Grande
Ariana Grande
zobrazit profil Hana Křížková
Hana Křížková
zobrazit profil Markéta Irglová
Markéta Irglová
zobrazit profil Monika Sommerová
Monika Sommerová
zobrazit profil Vlastimil Třešňák
Vlastimil Třešňák
zobrazit profil Markéta Procházková
Markéta Procházková
zobrazit profil Ladislav Bubnár
Ladislav Bubnár