Monika Asterová

Monika Asterová

Profese: výtvarnice, architektka

Související celebrity

Životopis

Výtvarnice a architektka Monika Asterová se stala třetí manželkou jednoho z kdysi velmi žádaných mužů, hudebníka Karla Vágnera. Porodila mu tři děti.

Umělkyně Monika Asterová Vágnerová to s muzikantem Karlem Vágnerem neměla jednoduché. O chotě se totiž dělila s o pět let mladší poloviční Řekyní, někdejší gymnastkou Katinou Papadopulosovou. Hudebník mezi tyto dvě ženy dělil i své rozmnožovací schopnosti, takže se na porodním sále v podstatě střídaly.

Jakuba, který proslul jako slavný rybář, porodila výtvarnice, mladšího Josefa Řekyně. A tak to pokračovalo i s dalšími třemi potomky: Terezou, Annou a Barborou. Posléze se podle slov Karla Vágnera s výtvarnicí a herečkou Černého divadla Monikou Asterovou odcizili, a tak si vzal Katinu Papadopulosovou.

Kontrabasista, baskytarista, hudební producent, skladatel, zpěvák, kapelník a podnikatel Karel Vágner byl vždy známý svým úspěchem u něžného pohlaví. Údajně měl románek i se zpěvačkami Evou Pilarovou a Hanou Zagorovou. Jeho vyvolenou se však v 70. letech 20. století stala Želmíra, s níž počal svého nejstaršího syna Karla, jenž se oženil s topmodelkou Simonou Krainovou. Před Želmírou měl Karel Vágner ještě jednu utajovanou manželku.

 

Další Umělci

zobrazit profil Adéla Šeďová
Adéla Šeďová
zobrazit profil Yemi Akinyemi
Yemi Akinyemi
zobrazit profil Vladimír Renčín
Vladimír Renčín
zobrazit profil Pavel Opočenský
Pavel Opočenský
zobrazit profil Emil Adamec
Emil Adamec
zobrazit profil Jonáš Ledecký
Jonáš Ledecký