Aneta Vignerová

Datum narození: 27. 10. 1987
Místo narození: Havířov
Váha: 59 kg
Míry: 86-63-92
Výška: 180 cm
Profese: modelka, Miss České republiky 2009, modelka
Znamení: Štír

Související celebrity

Životopis

Modelka Aneta Vignerová je Miss České republiky z roku 2009. Stala se historicky poslední vítězkou této soutěže. V roce 2012 dokončila střední podnikatelskou školu.

Modelingu se Aneta Vignerová začala věnovat v patnácti letech, a to kvůli zdravotním problémům se zády, aby si spravila držení těla. Umístila se na třetí příčce v soutěži Elite Model Look a začala cestovat po celém světě.

ANETA VIGNEROVÁ PROZRADILA TAJEMSTVÍ

V roce 2009 se Aneta Vignerová stala historicky poslední vítězkou soutěže Miss ČR Miloslava Zapletala. Ve své profesi klade důraz na přirozenost, tvořivost a rovnocennost.

Aneta Vignerová se na casting soutěže krásy hlásila původně s tím, že jde „jenom tak okolo“. Nakonec dne 24. října 2009 ve finále zvítězila a nyní se úspěšně živí modelingem v Česku i v zahraničí. Žije v Havířově a v roce 2012 dokončila střední podnikatelskou školu. Ráda sportuje, čte a vaří.

O ANETĚ VIGNEROVÉ ČTĚTE ZDE>>

V létě 2011 Aneta Vignerová nalezla zalíbení ve fotbalistovi Tomáši Ujfalušim, dvojice se ale po dvou letech rozešla. Předtím byli jejími partnery o dvacet let starší podnikatel Kamil Bahbouh, se kterým byla i zasnoubená a po rozchodu mu briliantový prsten vrátila.

Dalšími známými partnery modelky Anety Vignerové byli herec a hudebník David Kraus nebo hokejista Michal Gulaši.

V roce 2019 Aneta Vignerová utvořila pár se scenáristou a autorem divadelních her Petrem Kolečkem. V únoru 2020 mu porodila syna Jiřího. Jejich vztah nevydržel. K obratu došlo v březnu 2023, kdy se vzali.

 

Články o celebritě

Ambiciózní Bernášková na Magnesii Liteře: Podařilo se jí získat čtenářskou cenu? Ambiciózní Bernášková na Magnesii Liteře: Podařilo se jí získat čtenářskou cenu? Ve čtvrtek 18. dubna se konalo udělení cen Magnesia Litera – a na jedno z ocenění si myslela i hereč... číst článek
Módní show Kovaříkové: Vignerová hvězdou večera! Kolečko se přemohl Módní show Kovaříkové: Vignerová hvězdou večera! Kolečko se přemohl Když modelka otevře a zavře přehlídku, tak je módní návrhářkou považována za hvězdu. A takové cti se... číst článek
Módní návrhář Michael Kováčik: Fashion Week odstartuje ve velkém stylu! Módní návrhář Michael Kováčik: Fashion Week odstartuje ve velkém stylu! Ve čtvrtek 18. dubna startuje pražský týden módy. Na večerním Elle Gala se představí čeští a slovenš... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Miroslava Pikolová
Miroslava Pikolová
zobrazit profil Nikola Hrubá
Nikola Hrubá
zobrazit profil Kateřina Sokolová
Kateřina Sokolová
zobrazit profil Cindy Crawford
Cindy Crawford
zobrazit profil Adéla  Rezková
Adéla Rezková
zobrazit profil Naomi Campbell
Naomi Campbell
zobrazit profil Amra Silajdžič
Amra Silajdžič
zobrazit profil Denisa Dvořáková
Denisa Dvořáková