Tina

Tina

Datum narození: 11. 3. 1984
Místo narození: Prešov
Výška: 163 cm
Profese: zpěvačka a moderátorka
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Tina, vlastním jménem Martina Csillagová, je slovenská R&B zpěvačka. Jako moderátorka uváděla soutěž Hlas Česko Slovenska po boku Leoše Mareše.

Slovenská zpěvačka Tina s maďarskými a africkými kořeny se vlastním jménem jmenuje Martina Csillagová. Její umělecké jméno Tina je zkrácenou podobou jména Martina. Její doménou je reggae, hip-hop a R&B.

Zpěvačka Tina své první album vydala ve dvaceti letech pod názvem Tina. Na hudbě s ní spolupracovali DJ Jazzy, DJ Wich, Vec a Čistychov. Album bylo úspěšné, za dva roky Tina vydala další s názvem Chillin (opět spolupracovala s Čistychovem). Následovaly Veci sa menia a S.E.X.Y.

Zpěvačka Tina také nazpívala pár písní s oblíbeným slovenským rapperem Rytmusem (Príbeh, Všetko má svoj koniec, Musíš mať nádej). V roce 2012 se stala slovenským Zlatým slavíkem v kategorii zpěvačka roku a začal připravovat výběrové album s prostým názvem Best of Tina.

Tina je známa i jako moderátorka. Rok moderovala hitparádu televize Joj, pak také druhou řadu Česko Slovenské Superstar a Hlas Česko Slovenska (obě soutěže spolu s Leošem Marešem).

Tina si našla přítele, jímž byl o osm let mladší slovenský fotbalový záložník a reprezentant Richard Lásik. V únoru 2013 mu porodila syna Leonarda, ale pak se rozešli.

Tina se koncem roku začala objevovat po boku slovenského rappera Separa, který kvůli ní ukončil svůj předchozí desetiletý vztah. Separ svoji vyvolenou požádal o ruku a Tina souhlasila, navíc si na bok svého prsteníčku nechala vytetovat jméno svého miláčka. V únoru 2015 mu porodila dceru Tiu Liliannu.

 

Články o celebritě

Další Zpěváci

zobrazit profil Jacob Erftemeijer
Jacob Erftemeijer
zobrazit profil Věra Bílá
Věra Bílá
zobrazit profil David Kraus
David Kraus
zobrazit profil Chester Bennington
Chester Bennington
zobrazit profil zpěvačka Victoria
zpěvačka Victoria
zobrazit profil Milan Drobný
Milan Drobný
zobrazit profil Martina Balogová
Martina Balogová