Související celebrity

Životopis

Monika Babišová léta používá jméno svého partnera Andreje Babiše. Jeho manželkou se stala po 23 letech společného soužití. Jméno si prý změnila kvůli dětem.

Když druhý nejbohatší český občan Andrej Babiš učinil své hnutí ANO 2011 druhým nejúspěšnějším politickým subjektem ve volbách na podzim 2013, přitáhla zájem médií i jeho o dvacet let mladší atraktivní partnerka, blonďatá Monika Babišová.

MONIKA BABIŠOVÁ BYLA PRÝ MODELKA

Babišová tvrdí, že není zlatokopka

Díky jejímu vzhledu a s poukazem na velmi rozdílný věk si mnozí mysleli, že je jen zlatokopkou a s majitelem Agrofertu je jen kvůli penězům. Ona sama tvrdí, že tomu tak není. V době, kdy politická hvězda Andreje Babiše stoupala, už spolu byli podle jejích slov téměř dvacet let. Monika Babišová je profesí interiérová designérka.

"Jsem zvyklá, že si lidi myslí, že jsem s ním jen kvůli penězům. On je o dvacet let starší, takže to je asi první věc, která lidi napadne, když nás spolu vidí. Když jsme se seznámili, byl zaměstnanec Petrimexu, obchodní ředitel. To sice znamená, že měl asi nějaký ředitelský plat, ale rozhodně to nebyly miliony nebo miliardy," říká Monika Babišová a je to podle ní hlavní důkaz, že jí nejde o peníze. Ostatně Andrej Babiš ji prý po finanční stránce hlídá. "Když si chci koupit něco dražšího, tak se ho vždycky zeptám. Normálně ale nakupuju v běžných obchodech," tvrdí.

Babišová byla stíhána za Čapí hnízdo

Monika Babišová byla společně s dalšími osobami obviněna v souvislosti s Čapím hnízdem, respektive s údajným dotačním podvodem. Státní zástupce její stíhání koncem srpna 2019 zastavil, stejně jako dalších obviněných.

O MONICE BABIŠOVÉ ČTĚTE ZDE>>

S Andrejem Babišem se seznámili, když jí bylo dvacet let a jemu čtyřicet. Oba v té době byli zadaní (Andrej Babiš má z tehdejšího manželství dvě děti), oba se rozvedli, ale svatbu dlouho odkládali. Spolu mají dvě děti, kvůli nimž jejich matka přijala jméno BabišováAndrej a Monika Babišovi se vzali po 23 letech, 29. července 2017.

 

Články o celebritě

Babiš v Hráčích otevřeně o svém otci Štefanovi: Neměli jsme ideální vztah Babiš v Hráčích otevřeně o svém otci Štefanovi: Neměli jsme ideální vztah Projekt redakcí Blesk a Blesk zpráv Hráči, ve kterém se jednou za dva týdny střídají vlivní, kteří ř... číst článek
Diamanty ověšená Monika Babišová: Z dovolené rovnou na Hrad! Diamanty ověšená Monika Babišová: Z dovolené rovnou na Hrad! Monika Babišová si nenechala ujít galavečer Elite Model Look na pražském hradě. Opět vynesla své vla... číst článek
Galavečer Elite Model Look: TOP modely! „Zebra“ Peštová, smutná Schneiderová i Vagnerová do dražby Galavečer Elite Model Look: TOP modely! „Zebra“ Peštová, smutná Schneiderová i Vagnerová do dražby Finálový večer Schwarzkopf Elite Model Look 2023 přilákal spoustu krásek českého showbyznysu. Překva... číst článek

Další Ostatní

zobrazit profil Josef  Pravda
Josef Pravda
zobrazit profil Václav Láska
Václav Láska
zobrazit profil Roman Celý
Roman Celý
zobrazit profil Martin Dušek
Martin Dušek
zobrazit profil Radek Vincour
Radek Vincour
zobrazit profil Eva Lilian Vlachová
Eva Lilian Vlachová
zobrazit profil Ondřej Kovařík
Ondřej Kovařík
zobrazit profil Jaroslav Borka
Jaroslav Borka