Vica Kerekes

Datum narození: 28. 3. 1981
Místo narození: Fiľakovo, Slovensko
Profese: herečka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Slovenská herečka Vica Kerekes je známá i českému - především mužskému publiku - svými půvaby. Nahá se objevila např. ve snímku Muži v naději.

Za uměleckým jménem Vica Kerekes (zkratka z Évica) se skrývá slovenská herečka Éva Kerekesová, která se narodila mamince Maďarce a otci, který je napůl Slovák a napůl Maďar. Herečka Vica Kerekes se k divadlu dostala už jako malá, neboť její matka byla ochotnická režisérka.

Vica Krekes vystudovala bratislavskou VŠMU (obdobu české AMU), nicméně herecké profesi se rozhodla věnovat v Maďarsku. Přestěhovala se do Budapešti, kde se jako divadelní herečka prosadila. Pokud jde o filmové role, natáčí se slovenskými, českými i maďarskými filmaři, a na kontě má přes tři desítky filmů.

Před kamerou se Vica Kerekes poprvé objevila ve třiadvaceti letech ve filmu Konečná stanice. České publikum jí zná především jako milenku Jiřího Macháčka (ovšem jen filmovou), a to z komedií Nestyda a Muži v naději. Ve válečném dramatu 7 dní hříchu byl jejím partnerem Ondřej Vetchý (zahráli si spolu i v Příběhu kmotra), v Křídlech Vánoc zase Richard<strong> </strong>Krajčo a v Discopříběhu 3 Rudolf Hrušínský nejml.

Vica Kerekes se v roce 2011 po šestileté známosti provdala za uměleckého fotografa Csabu Vigha (ostatně za ním se právě stěhovala do Budapešti), s nímž se ale už po roce manželství rozvedla.

 

Články o celebritě

Plesová událost roku se blíží! Česko-Slovenský ples s legendami Petrou Janů a Peterem Nagym Plesová událost roku se blíží! Česko-Slovenský ples s legendami Petrou Janů a Peterem Nagym Desáté výročí Česko-Slovenského plesu se uskuteční v Obecním domě, perle pražské secese, 17. února 2... číst článek
Puberťačky balí Jiřího Dvořáka: Rázná reakce dcery Aničky Puberťačky balí Jiřího Dvořáka: Rázná reakce dcery Aničky Povětšinu roku baví své publikum na sociálních sítích především Anna Dvořáková (21). Pak ovšem v jed... číst článek
Prsa a klíny ven! Které české herečky se nebojí nahoty? Prsa a klíny ven! Které české herečky se nebojí nahoty? Některé jsou plaché a dělá jim problém odhalit se před kamerou. Pak je tu ale druhý tábor a to jsou ... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Michaela Pecháčková
Michaela Pecháčková
zobrazit profil Clint Eastwood
Clint Eastwood
zobrazit profil Jan Novotný
Jan Novotný
zobrazit profil Anna Šišková
Anna Šišková
zobrazit profil Vincent D'Onofrio
Vincent D'Onofrio
zobrazit profil Ondřej Sokol
Ondřej Sokol
zobrazit profil Patrik Holubář
Patrik Holubář
zobrazit profil Vladimír Ráž
Vladimír Ráž