Táňa Pauhofová

Datum narození: 13. 8. 1983
Místo narození: Bratislava, Slovensko
Výška: 168 cm
Profese: herečka
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Táňa Pauhofová se nebojí ukázat svým obdivovatelům nahá, jako třeba ve snímcích Kousek nebe či Ženy mého muže.

Slovenka Táňa Pauhofová (jde o uměleckou variantu jejího jména Tatiana Pauhofová) prý jako malá chtěla dělat plastickou chirurgii nebo být soudní lékařkou. Nakonec se stala vyhledávanou herečkou, a to i pro české filmaře.

TÁŇA PAUHOFOVÁ ZBOURALA VILU BEZ POVOLENÍ

Pauhofová debutovala v deseti letech

Poté, co Táňa Pauhofová ukončila roku 2001 gymnázium (třetí ročník strávila v USA), začala studovat herectví na VŠMU v Bratislavě. Dnes působí nejen jako herečka filmová, ale také divadelní (Slovenské národní divadlo) a uplatní se i v dabingu a reklamě. Před kamerou se poprvé objevila už jako desetiletá, a to v seriálu Škriatok.

České publikum zná Táňu Pauhofovou např. ze snímků Román pro muže, Tři životy, Hořící keř, Tři sezóny v pekle či Vlna, rovněž z pohádek Čert ví proč a Láska rohatá a pak také ze seriálu Kriminálka Staré Město nebo Terapie, kde si zahrála po boku Karla Rodena. Táňa Pauhofová je v Česku velmi populární, a setkává se tak s pomluvami a nenávistí od kolegyň.

Táňa Pauhofová je ověnčena cenami

 Táňa Pauhofová V roce 2006 Táňa Pauhofová získala slovenskou divadelní cenu sezóny DOSKY za nejlepší ženský herecký výkon v představení Manon Lescaut. V roce 2007 byla zařazena Evropskou organizací pro propagaci a export filmů European Film Promotion do seznamu Shooting Stars 2007.

Z dalších filmů, v nichž se půvabná herečka Táňa Pauhofová objevila, jmenujme: Kruté radosti, Kousek nebe, Indián a sestřička, Jánošík - Pravdivá historie, Ženy mého muže či Lída Baarová.

O TÁŇĚ PAUHOFOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Ráda prý vaří a řídí auta, baví ji karate (devět let se mu Táňa Pauhofová věnovala) a snowboard a zajímají ji také knihy o anatomii človeka.

Táňa Pauhofová se tajně vdala

Přítelem Táni Pauhofová byla nějaký čas hvězda slovenské Ordinace v růžové zahradě, o šest let starší herec Tomáš Maštalír

Poté se Táňa Pauhofová zamilovala do tanečníka Daniela Antálka, ale nevydrželi spolu ani rok. V letech 2014 až 2016 pak randila s podnikatelem Martinem Vaľovským. Rozešli se údajně kvůli hereččinu přílišnému pracovnímu vytížení.

Na podzim 2018 média odhalila, že Táňa Pauhofová utvořila pár s o deset let mladším zvukovým technikem a hudebníkem Jonatánem Pastirčákem. V roce 2021 se tajně vzali. V říjnu 2022 oznámila narození miminka. V lednu 2023 poprvé ukázala svou dcerku.

 

Články o celebritě

Marika Šoposká a Lela Vémola: Souboj bradavek ve stejných šatech Marika Šoposká a Lela Vémola: Souboj bradavek ve stejných šatech Obě v zelených šatech značky Victoria Beckham udělaly velkou parádu. Herečka Marika Šoposká (34) rób... číst článek
Symbol Palestiny na klopě manžela Pauhofové na Lvech: Prudká reakce Stropnického! A co na to ČT a Česká filmová a televizní akademie? Symbol Palestiny na klopě manžela Pauhofové na Lvech: Prudká reakce Stropnického! A co na to ČT a Česká filmová a televizní akademie? Manžel herečky Táni Pauhofové (40), slovenský hudebník Jonatán Pastirčák (31), zneužil přímý přenos ... číst článek
Tajemství filmu Adéla ještě nevečeřela: Dočolomanský byl náhradník za ... Tajemství filmu Adéla ještě nevečeřela: Dočolomanský byl náhradník za ... Třeskutý, vtipný, fantastický, plný nečekaných vychytávek, situací a překvapení. To všechno je parod... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Pavel Batěk
Pavel Batěk
zobrazit profil Jozef Kroner
Jozef Kroner
zobrazit profil Helena Dvořáková
Helena Dvořáková
zobrazit profil Jan Komínek
Jan Komínek
zobrazit profil Anna Schmidtmajerová
Anna Schmidtmajerová
zobrazit profil Renata Olárová
Renata Olárová
zobrazit profil Josef Carda
Josef Carda
zobrazit profil Petr Vondráček
Petr Vondráček