Markéta Fialová

Datum narození: 5. 2. 1971
Místo narození: Praha
Profese: moderátorka
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Moderátorka Markéta Fialová, jedna z výrazných tváří TV Nova, se v létě 2019 rozhodla vrátit zpět na Primu. Dostala nabídku, která se neodmítá.

Absolvovala Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy, konkrétně oboru masová komunikace. Svou kariéru Markéta Fialová odstartovala už před nástupem na vysokou školu v deníku Mladá fronta.

MARKÉTA FIALOVÁ ZKOLABOVALA PŘED VYSÍLÁNÍM

Po škole Markéta Fialová psala do mnohých časopisů a novin, dělala pomocnou redaktorku v České televizi a od roku 1993 byla moderátorkou zpráv v nově vzniklé televizi Premiéra (později Prima).

V roce 2001 Markéta Fialová odešla na mateřskou dovolenou. Po třech letech se na televizní obrazovky sice vrátila, ale tentokrát jako nová tvář televize Nova. Nejsledovanější zpravodajskou relaci moderovala spolu s Karlem Voříškem.

Na konci úspěšného roku zasáhlo Markétu Fialovou těžké onemocnění krvetvorby a z televizních obrazovek se kvůli dlouhodobé léčbě musela stáhnout. Po zhruba půl roce se ale úspěšně vrátila a se svým kolegou Pavlem Voříškem zažívala nejlepší léta kariéry. Byli oceňováni v mnohých diváckých anketách a byli na vrcholu své popularity.

V listopadu 2012 ale nastal drsný zlom. Markéta Fialová přišla o svého moderátorského kolegu, a to kvůli jeho spolupráci s StB. Po pauze, kterou byla nucena si dát, se na Novu vrátila a moderovala úspěšný pořad Cesta na Hrad (diskuse před historicky první přímou volbou prezidenta).

Díky divácké oblíbenosti se Markéta Fialová vrátila do zpravodajské relace, kde Televizní noviny uváděla sama. Posléze se stala tváří pořadu Střepiny.

V roce 2019 se Markéta Fialové vrátila zpět na Primu, kde dostala nabídku stát se ústřední postavou nového zpravodajského projektu CNN Prima News.

O MARKÉTĚ FIALOVÉ ČTĚTE ZDE>> 

Markéta Fialová je šťastně vdaná a má dcery Almu a Emmu. A jak sama řekla, ony dvě jí byly největší oporou při překonávání těžké nemoci. Každou volnou chvíli moderátorka nejraději tráví se svou rodinou.

 

Články o celebritě

Drsné NE Fialové! Tohle by s dětmi jako Borhyová neprovedla Drsné NE Fialové! Tohle by s dětmi jako Borhyová neprovedla Moderátorku Markétu Fialovou (52) vídáme na televizních obrazovkách denně. Aktuálně moderuje na CNN ... číst článek
Lašková odchází definitivně z Primy! Nabídli mi zůstat, ale já jsem odmítla Lašková odchází definitivně z Primy! Nabídli mi zůstat, ale já jsem odmítla O tom, že se do Hlavních zpráv na CNN Prima News z mateřské rychle vrací Eva Hecko Perkausová (28), ... číst článek
Další zemětřesení na Primě: Odstřihli Laškovou a… Konec sexy páru Perkausová-Šebrle ve zprávách! Další zemětřesení na Primě: Odstřihli Laškovou a… Konec sexy páru Perkausová-Šebrle ve zprávách! Na tohle zemětřesení by byla i Richterova stupnice krátká! Do Hlavních zpráv na CNN Prima News se z ... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Iveta Toušlová
Iveta Toušlová
zobrazit profil Veronika Petruchová
Veronika Petruchová
zobrazit profil Petr Jablonský
Petr Jablonský
zobrazit profil Monika Marešová-Poslušná
Monika Marešová-Poslušná
zobrazit profil Slávek Boura
Slávek Boura
zobrazit profil Zuzana Bubílková
Zuzana Bubílková
zobrazit profil Kazma (Kamil Bartošek)
Kazma (Kamil Bartošek)
zobrazit profil Nikol Lenertová
Nikol Lenertová