Kateřina Pechová

Kateřina Pechová

Datum narození: 14. 8. 1995
Místo narození: Strakonice
Výška: 169 cm
Profese: herečka
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Herečka Kateřina Pechová se do povědomí diváků zapsala ještě coby studentka - rolí patnáctileté těhotné Lindy v Ordinaci v růžové zahradě.

Kateřina Pechová se herectví věnuje odmala. Od pěti let byla členkou Volyňského ochotnického souboru. Ještě jako studentka se mihla i v pražském divadle Na zábradlí, a to v představení Nemladá radost.

Profesionální herečkou se Kateřina Pechová stala úplně náhodou, ještě jako sedmnáctiletá studentka. Když TV Nova hledala vhodnou dívku, která by zvládla zahrát v oblíbeném seriálu Ordinace v růžové zahradě čtrnáctileté děvče, které ještě navíc otěhotní, její učitelka ji poslala na casting.

„Byla jsem hrozně nervózní, ale dopadlo to dobře. Nakonec si mě vybrali,“ svěřila se později Katka Pechová. Seriálovým otcem dítěte byl Ladislav Ondřej. To se psal rok 2012. O dva roky později se objevila v komedii Hany režiséra a scénáristy Michala Samira.

Jako malá chtěla být Kateřina Pechová "princeznou, kosmonautkou a učitelkou", ale pak se před ní narýsovala herecká dráha. U herectví hodlá zůstat, ale ráda by podle svých slov také odjela po maturitě studovat do zahraničí.

Pět let chodila Kateřina Pechová na osmileté gymnázium ve Volyni, pak dva roky na konzervatoř a pak se vrátila do Volyně na Střední a jazykovou školu studovat obor veřejná správa.

 

Články o celebritě

Markéta Poulíčková o miminku: Není tajemstvím, že bychom rádi! Markéta Poulíčková o miminku: Není tajemstvím, že bychom rádi! Účinkuje v úspěšných muzikálech, vyučuje zpěv, a dokonce si sama skládá písničky. Kromě toho se Mark... číst článek
Hrdličky Decastelo a Třeštík už se neskrývají: Velký společný krok! Hrdličky Decastelo a Třeštík už se neskrývají: Velký společný krok! Konečně přestali mlžit?! Eva Decastelo (44) a Tomáš Třeštík (44) se už na instagramu předvedli jako ... číst článek
Zpěvačka Pechová přišla o tátu: Zabila ho ALS jako Grosse (†45)! Zpěvačka Pechová přišla o tátu: Zabila ho ALS jako Grosse (†45)! Nemoc se zkratkou ALS se stává stále větším strašákem. Uvězní totiž člověka ve vlastním těle. Své o ... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Sara Sandeva
Sara Sandeva
zobrazit profil Linda Rybová
Linda Rybová
zobrazit profil Kiefer Sutherland
Kiefer Sutherland
zobrazit profil Pavla Gajdošíková
Pavla Gajdošíková
zobrazit profil Jana Šulcová
Jana Šulcová
zobrazit profil Pavlína Filipovská
Pavlína Filipovská
zobrazit profil Ben Stiller
Ben Stiller
zobrazit profil Marek Šimon
Marek Šimon