Irina Shayk

Datum narození: 6. 1. 1986
Místo narození: Jemanželinsk, SSSR
Míry: 86-58-88
Výška: 178 cm
Profese: modelka

Související celebrity

Životopis

Irina Shayk je jedna z nejúspěšnějších ruských modelek. Je známá svými fotografiemi v magazínech a vztahem s portugalským fotbalistou Cristianem Ronaldem.

Irina Shayk, vlastním jménem Irina Valerjevna Šajchlislamova, je dcerou tatarského horníka a ruské pianistky. Má starší sestru Taťánu. Od mala byl sestry hudebně nadané. Na klavír začala Irina hrát v šesti letech. Ve věku devíti let se zapsala do hudební školy a tam studovala osm let, obě se sestrou zpívaly ve sboru a hrály na klavír, protože jejich matka chtěla, aby studovaly hudbu. Její otec zemřel na pneumonii, když bylo Irině 14 let. Její rodina tak ztratila hlavní zdroj příjmů, což donutilo její matku dělat dvě zaměstnání.

Irina Shayk poprvé nakoukla do světa modelek v roce 2004, když si ji vyhlédl člověk z čeljabinské modelingové agentury a pozval ji na soutěž Miss Čeljabinsk, kterou Irina vyhrála. S modelingem jako takovým začala v 19 letech a zprvu tvrdila, že nahá se nikdy fotit nebude. Časem ale slevila. Irina Shayk byla součástí značek jako Intimissimi, Guess, Victoria´s Secret, Armani Exchange. Známá je především svými fotografiemi v magazínů Sports Illustrated Swimsuit Issue v letech 2007 až 2012, Cosmopolitan, Elle nebo Glamour.

Irina Shayk pomáhá porodnici ve svém rodném městě Jemanželinsk. Ona a její sestra pomohly k obnově dětského oddělení v místní nemocnici, nyní modelka sbírá peníze na účet ruské charity Pomogi. Tato charita poskytuje péči o nemocné děti. Irina je oficiální velvyslankyně pro charitu Pomogi v Rusku. Má dva psy, Ceasara a Laba.

Od roku 2010 udržovala vztah s portugalským fotbalistou Cristianem Ronaldem, se kterým se údajně seznámila při práci na kampani Armani Exchange. Dokonce už oznámili, že se vezmou, ale v roce 2015 se dvojice rozešla. Spekuluje se, že Cristiano Ronaldo je gay.

 

Články o celebritě

Irina Shayková pronajímá byt: 700 tisíc měsíčně! Irina Shayková pronajímá byt: 700 tisíc měsíčně! Zajímalo vás někdy, jak vypadá bydlení topmodelky Iriny Shaykové (38)? Pokud máte dostatečně nabitou... číst článek
Rozmarné léto v Cannes: Relax u bazénu, líbačka Heidi, polonahá Shayková Rozmarné léto v Cannes: Relax u bazénu, líbačka Heidi, polonahá Shayková Na filmovém festivalu ve francouzském Cannes je živo. A to nejen na červeném koberci, kde se střídaj... číst článek
Sexy modelky v Cannes: Naomi Campbellová, Gigi Hadidová i provokatérka Irina Shayková se blýskly na červeném koberci Sexy modelky v Cannes: Naomi Campbellová, Gigi Hadidová i provokatérka Irina Shayková se blýskly na červeném koberci Samými hvězdami se to hemžilo na uvedení premiéry filmu Firebrand na filmovém festivalu v Cannes. Po... číst článek

Další Modelky

zobrazit profil Cicciolina Ilona Staller
Cicciolina Ilona Staller
zobrazit profil Barbora Kolářová
Barbora Kolářová
zobrazit profil Natálie Kočendová
Natálie Kočendová
zobrazit profil Petra Faltýnová
Petra Faltýnová
zobrazit profil Diana Kobzanová
Diana Kobzanová
zobrazit profil Rozálie Havelková
Rozálie Havelková
zobrazit profil Lela Ceterová
Lela Ceterová