Ladislav Ondřej

Datum narození: 24. 7. 1991
Místo narození: Praha
Váha: 55 kg
Výška: 170 cm
Profese: herec
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Herec Ladislav Ondřej se proslavil především díky nováckému seriálu Ordinace v růžové zahradě, v němž se v roli syna jedné z ústředních postav, gynekologa Čestmíra Mázla, objevil hned od jeho prvních dílů.

Ladislav Ondřej studoval střední školu hotelovou a pak Mezinárodní konzervatoř Praha – obor herectví. Na televizních obrazovkách se objevil nejprve v reklamách, poté i v seriálech, jako jsou Hop nebo Trop nebo Ordinace v růžové zahradě, kde dostal roli syna gynekologa Čestmíra Mázla v podání Petra Rychlého. Partnerky Jakuba Mázla aslia Ladislava Ondřeje ztvárnily Kateřina Pechová či Simona Lewandowská.

LADISLAV ONDŘEJ - ROZHOVOR NEJEN O HOLKÁCH

Později byl obsazován i do filmů, kde měl nejprve epizodní role. Ladislav Ondřej ale také ztvárnil několik hlavních dětských rolí. Největším úspěchem pro něj byla dětská role v americko-českém filmu Most, který byl nominován na Oscara. Nejznáměnjší filmy, ve kterých hrál, jsou např. Účastníci zájezdu, Bathory, Na vlastní nebezpečí, Probudím se včera nebo Jak se moří revizoři.

O LADISLAVU ONDŘEJOVI ČTĚTET ZDE>> 

Krom televizního herectví začal věnovat i divadlu a rozhlasu. Ladislav Ondřej je fanouškem juda a teakwonda. Když je čas, rád si zahraje airsoft či paintball.

Ladislav Ondřej je svobodný a přítelkyni prý nehledá, jelikož je zaneprázdněný natáčením a studiem. Jak se ale v červenci 2021 ukázalo, situace se změnila. Jeho partnerkou se stala herečka Barbora Jánová.

 

Články o celebritě

Drsňačka nejen v seriálu! Bára Jánová se pochlubila kérkami Drsňačka nejen v seriálu! Bára Jánová se pochlubila kérkami Jakmile jednou člověk začne s tetováním, buď toho nadosmrti lituje, nebo nemůže přestat. Herečka Bár... číst článek
Další láska na obzoru?! Hvězda Slunečné Jánová se schází s expartnerem Houdové Další láska na obzoru?! Hvězda Slunečné Jánová se schází s expartnerem Houdové Díky roli ve Slunečné se jí podařilo zapsat do paměti mnoha televizních diváků. Bohužel na poli lásk... číst článek
Mladá Peštová, revoltující Genzer a zakuklená Dolinová: 17. listopad očima celebrit! Mladá Peštová, revoltující Genzer a zakuklená Dolinová: 17. listopad očima celebrit! 17. listopad 1989. Pro většinu občanu České republiky den svobody. Jak si jeho oslavu užily osobnost... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Tessa Thompson
Tessa Thompson
zobrazit profil Adam Vacula
Adam Vacula
zobrazit profil Aleš Bílík
Aleš Bílík
zobrazit profil Simona Vrbická Koptová
Simona Vrbická Koptová
zobrazit profil Kim Basinger
Kim Basinger
zobrazit profil Diana Šoltýsová
Diana Šoltýsová
zobrazit profil Zuzana Kronerová
Zuzana Kronerová