Sylvie Jonáková

Sylvie Jonáková

Profese: dcera Ivana Jonáka

Související celebrity

Životopis

Sylvie Jonáková je dcerou někdejšího šéfa podsvětí Ivana Jonáka, ten si odpykával trest 18 let za objednávku vraždy své manželky Ludviky.

Sylvii Jonákové bylo pouhých sedm let, když nechal její otec Ivan Jonák zavraždit Ludviku Jonákovou. Zůstala sama s tehdy jedenáctiletou sestrou Veronikou a vychovávala je babička. Dnes je Sylvie dospělá a stojí za svým otcem. Snaží se ho dokonce očistit.

Sylvie Jonáková stojí za názorem, že její otec Ivan Jonák je nevinný, Sylive si je jistá, že matku zabít nenechal. Její rodiče podle Sylvie měli dobrý vztah, chovali se k sobě jako přátelé, nehádali se.

Matka Ludvika Jonáková měla přítele, otec Ivan Jonák měl přítelkyni, oba si žili své životy. Spolu se sestrou Veronikou věří v otcovu nevinu. Sylvie Jonáková dokonce psala internetové stránky podporující jejího otce Ivana Jonáka.

Sylvie Jonáková měla těžké dětství, nejdříve se musela vzpamatovat ze smrti matky a dva měsíce na to jejího otce Ivana Jonáka odvedli policisté. Sestry přišly během dvou měsíců o oba rodiče. Jonák si odseděl 18 let, propuštěn byl v dubnu roku 2014.

I když ještě byla s rodiči, neměla to Sylvie Jonáková lehké, byla to přeci jen dcera šéfa podsvětí. Domů neustále chodili nějaké výhružky, dopisy a podobně. Když jejího otce Ivana Jonáka zavřeli do vězení, všichni na ni ukazovali jako na dceru vraha.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Zuzana Růžičková
Zuzana Růžičková
zobrazit profil Martina Antošová
Martina Antošová
zobrazit profil Ondřej Šimetka
Ondřej Šimetka
zobrazit profil Samuel Juan Torres
Samuel Juan Torres
zobrazit profil Donald Tusk
Donald Tusk
zobrazit profil Jiří Nantl
Jiří Nantl
zobrazit profil Roman Kubíček
Roman Kubíček
zobrazit profil Milan Pilar
Milan Pilar