Michaela Kreuzigerová

Michaela Kreuzigerová

Datum narození: 22. 7. 1980
Místo narození: Ostrov nad Ohří
Profese: advokátka, manželka Romana Kreuzigera
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Michaela Kreuzigerová je advokátní koncipientka a manželka českého cyklisty Romana Kreuzigera. Vzali se v roce 2012 a mají spolu dceru Viktorii.

Michaela Kreuzigerová, za svobodna Kovářová, se narodila v Ostrově nad Ohří, kde navštěvovala zdejší gymnázium. Poté na Západočeské univerzitě v Plzni vystudovala obor právo a v současné době je advokátní koncipientkou a spolupracuje se známým českým podnikatelem Danielem Volopichem (milionář a manžel Andrey Verešové, miss Slovenska z roku 1999 a expřítelkyně Jaromíra Jágra).

Michaela Kreuzigerová si svého manžela Romana Kreuzigera vzala v městečku Torri del Benaco, tedy nedaleko jejich nynějšího bydliště. Svatby se zúčastnila i její kamarádka tenistka Andrea Hlaváčková i Romanův švagr a běžec na lyžích Martin Jakš. V květnu 2012 porodila v Plzni dceru Viktorii.

Michaela Kreuzigerová vedle svého manžela propadla cyklistice také. Ještě než se s Romanem Kreuzigerem poznali, jezdila rekreačně na biku a v současné době vlastní i silniční kolo. S manželem si ve volném čase občas zajezdí spolu. Kreuzigerová svého muže podporuje a sleduje téměř každý jeho závod.    

 

Další Ostatní

zobrazit profil Jeffrey Epstein
Jeffrey Epstein
zobrazit profil Filip IV. Španělský
Filip IV. Španělský
zobrazit profil Jan Hamáček
Jan Hamáček
zobrazit profil Vlado Štancel
Vlado Štancel
zobrazit profil Zdeněk Škromach
Zdeněk Škromach
zobrazit profil Anna Sováková
Anna Sováková
zobrazit profil Jiří Hájek
Jiří Hájek