Raffaella Fico

Datum narození: 29. 1. 1988
Místo narození: Cercola, Itálie
Váha: 58 kg
Výška: 173 cm
Profese: modelka
Znamení: Vodnář

Související celebrity

Životopis

Raffaella Fico je italská příležitostná modelka, herečka a zpěvačka, známá svým působením v několika reality show a různými společenskými skandály.

Raffaella Fico se narodila 29.01.1988 v Cercole u Neapole obchodníkům s ovocem a zeleninou. Krásná a kontroverzní Raffaella o sobě dala poprvé vědět, když v roce 2007 zvítězila v italské soutěži krásy Miss Grand Prix.

O rok později se Raffaella Fico stala známou díky působení v italské verzi reality show Big Brother. Po soutěži způsobila mediální poprask, když v rozhovoru pro italský bulvární týdeník Chi uvedla, že prodá na aukci své panenství za milion euro. Nicméně k aukci nikdy nedošlo, jelikož své tvrzení nemyslela vážně.

Raffaella Fico se během roku 2009 stala oblíbenou celebritou, která se hodně ukazovala v různých zábavních televizních pořadech v italské televizi Italia 1. Údajně i udržovala vztah s portugalským fotbalistou Cristianem Ronaldem, se kterým údajně přišla o panenství.

V roce 2011 Raffaella Fico figurovala v jednom z největších skandálů posledních let. Jako jedna z mnoha děvčat se měla účastnit údajných sexuálních večírků někdejšího ministerského předsedy Silvia Berlusconiho. Poté se opět objevila v populárních televizních show jako Celebrity Survivor nebo v taneční soutěži Baila.

Raffaella Fico byla jednu dobu zasnoubená s italským fotbalistou Mariem Balotellim a otěhotněla s ním. Balotelli žádal testy DNA a popíral, že by mohl být otcem. Nicméně 6. února 2014 uznal, že je otcem dcerky jménem Pia

Raffaela Fico v červnu 2014 vydala pod labelem Momy Records / Do It Yourself svůj první singl Rush. Skladbu produkoval syn známého italského zpěváka Umberta TozzihoGianluca. Ten je zároveň jejím snoubencem.

 

Další Modelky

zobrazit profil Monika Leová
Monika Leová
zobrazit profil Helena Houdová
Helena Houdová
zobrazit profil Karolína Syroťuková
Karolína Syroťuková
zobrazit profil Hana Chymčáková
Hana Chymčáková
zobrazit profil Denisa Dvořáková
Denisa Dvořáková
zobrazit profil Lela Ceterová
Lela Ceterová
zobrazit profil Eva Herzigová
Eva Herzigová
zobrazit profil L'Wren Scottová
L'Wren Scottová