Linda Vágnerová-Hrůzová

Linda Vágnerová-Hrůzová

Datum narození: 13. 7. 1975
Profese: manželka Michala Hrůzy
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Linda Vágnerová byla členkou souboru Bambini di Praga, jehož sbormistra Bohuslava Kulínského si vzala. Jejich vztah se ale rozpadl a stala se pak manželkou hudebníka Michala Hrůzy.

K hudbě měla Linda Vágnerová blízko odmalička. Proto už jako malá začala zpívat v proslulém souboru Bambini di Praga. Kuriózní je, že v roce, kdy se Linda Vágnerová narodila, se stal sbormistrem souboru její budoucí manžel, Bohumil Kulínský. Když však byl v roce 2004 zatčen a posléze odsouzen za zneužívání nezletilých sboristek, rozvedla se s ním (jejich vztah začal, když Vágnerové bylo 16 let, v roce 1998 se vzali, rozvod přišel na podzim 2006). Linda Vágnerová se krátce nato opět vdala, a to za zpěváka Michala Hrůzu, s nímž má dvě děti (první dcera se narodila krátce po rozvodu s Kulínským v únoru 2007, v květnu 2014 pak přišla na svět druhá dcerka).

Linda Vágnerová bojovala jeden čas s rakovinou. Na rozdíl od svých manželů se zpěvem neživí, její profesí je pedagogické poradenství, organizace kulturních akcí a poradenství v oblasti hardwaru a softwaru.

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Sandra Parmová
Sandra Parmová
zobrazit profil Zdeněk Hřib
Zdeněk Hřib
zobrazit profil Libor Hruška
Libor Hruška
zobrazit profil Eminem (Marshall Matthers)
Eminem (Marshall Matthers)
zobrazit profil Jana Levová
Jana Levová
zobrazit profil Dušan Timko
Dušan Timko
zobrazit profil Robert  Englund
Robert Englund
zobrazit profil Jiří Švachula
Jiří Švachula