Melissa Rauch

Melissa Rauch

Datum narození: 23. 6. 1980
Místo narození: Marlboro, New Jersey, USA
Výška: 152 cm
Profese: herečka, komička
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Herečku Melissu Rauch si každý spojuje s postavou Bernadette z populárního sitcomu The Big Bang Theory. Její silnou stránkou jsou ale i komediální samostatné stand-upy.

Melissa Rauch studovala na Marymount Manhattan College herecké umění. Dalo by se říci, že více než herečkou byla vždy komikem. Už při studiích působila v takzvaných stan-up show a proslavilo jí v tomto směru ztvárnění dcery bývalého amerického prezidenta, kde udržovala skvěle laťku one-woman show. Právě za tento výkon získala i divácká ocenění.

Zahrála si v seriálech Kancl, Pravá krev nebo Dirty sexy money. Vidět byla i v několika filmech jako Kámoš k pohledání nebo Opilí slávou. Její herecké působení od roku 2011 bylo ale také na divadelních prknech Upright Citizens Brigade Theater, kde byla Melissa Rauch součástí projektu Nejskutečnější skutečné manželky.

V sitcomu The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku) v sobě dostala Melissa Rauch možnost spojit herečku i komičku a chopila se velmi dobře role Bernadette. Z počátku jen jako nenápadná kamarádka Penny (Kaley Cuoco), později jako přítelkyně jednoho z hlavních představitelů – Howarda (Simon Helberg), čím utvrdila svou důležitou roli v seriálu a stala se neodmyslitelkou součástí hlavního kolektivu.

 

Další Herci

zobrazit profil Angus Sampson
Angus Sampson
zobrazit profil Kim Kardashian
Kim Kardashian
zobrazit profil Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
zobrazit profil Michal Holán
Michal Holán
zobrazit profil Andrew Garfield
Andrew Garfield
zobrazit profil Lucas Bravo
Lucas Bravo
zobrazit profil Eva Hrušková
Eva Hrušková
zobrazit profil Jenna Ortega
Jenna Ortega