Iveta Fabešová

Iveta Fabešová

Datum narození: 13. 4. 1984
Místo narození: Znojmo
Profese: Kuchařka, podnikatelka
Znamení: Beran

Související celebrity

Životopis

Po účasti v reality show Na nože! si Iveta Fabešová otevřela vlastní cukrárnu. Milovnice dezertů, která vydala čtyři knižní publikace, je bývalou partnerkou herce Jana Budaře.

Bývalá studentka univerzity Tomáše Bati ve Zlíně Iveta Fabešová je posedlá francouzskou gastronomií, francouzskými šansony, a Francií jako takovou. Vydala již čtyři knihy. Hned první kuchařku věnovala těm nejlepším francouzským dezertům a to pod názvem Iveta a sladká Francie.

Sympatická blondýnka Iveta Fabešová byla jedním z hlavních aktérů pořadu Na nože! Během putování soutěží se po boku gastronoma Zdeňka Pohlreicha leccos přiučila a po velkém úspěchu si splnila životní sen. V Praze si otevřela vlastní cukrárnu IF Café, ta je celá pojatá ve francouzském stylu a každý výrobek je připravován dle receptur znojemské rodačky.

Milostnou cestu protnul bývalé office manažerce developerské zahraniční společnosti herec Jan Budař. Brzy po rozchodu byla svérázná kuchařka Iveta Fabešová nahrazena krásnou slovenskou zpěvačkou Katarínou Hasprovou.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Vítek Pokorný
Vítek Pokorný
zobrazit profil Jaroslav Hanuš
Jaroslav Hanuš
zobrazit profil Matěj Ondřej Havel
Matěj Ondřej Havel
zobrazit profil Ivana Váňová
Ivana Váňová
zobrazit profil Marek Ženíšek
Marek Ženíšek
zobrazit profil Michael Kohajda
Michael Kohajda
zobrazit profil Andrea Třeštiková
Andrea Třeštiková