Gregor Bauer

Gregor Bauer

Datum narození: 25. 11. 1995
Místo narození: Praha
Profese: herec
Znamení: Střelec

Související celebrity

Životopis

Mladá krev a velký herecký talent, to je charizmatický Gregor Bauer, známý z mnoha pohádek a také ze seriálu Svatby v Benátkách.

Gregor Bauer je nepřehlédnutelný nejen díky svému hereckému talentu, ale každý si ho zapamatuje díky jeho husté hřívě. Vlasy si nestříhal kvůli roli v seriálu Svatby v Benátkách. Poprvé si Gregor Bauer stoupl před kameru v roce 2003 v seriálu Nemocnice na kraji města po dvaceti letech. Posléze dostával role především v českých pohádkách jako Kovář z Podlesí, Kouzla Králů, Peklo s princeznou. Objevil se také v téměř erotickém filmu Jana Hřebejka Svatá čtveřice nebo Vejdělkově filmu Václav. Již od počátků kariéry se tak může učit od velkých hereckých jmen jako je Jiří LábusJan Budař, Jiří Langmajer nebo Ivan Trojan. S Ivanem Trojanem hraje i v černé komedii Osmy.

Ve volném čase Gregora Bauera baví fotografování a novinařina. Je členem mediálního týmu Evropského parlamentu mládeže, díky čemuž se již podíval do mnoha evropských zemí včetně Irska, Švédska, Gruzie, Litvy, Španělska, Kypru a Albánie.

 

Další Herci

zobrazit profil Billy Crudup
Billy Crudup
zobrazit profil Oldřich Vlach
Oldřich Vlach
zobrazit profil Petr Klimeš
Petr Klimeš
zobrazit profil Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová
zobrazit profil Zuzana Norisová
Zuzana Norisová
zobrazit profil Pavel Rímský
Pavel Rímský
zobrazit profil Halka Třešňáková
Halka Třešňáková