Antonie Talacková

Antonie Talacková

Datum narození: 27. 7. 1978
Místo narození: Praha
Profese: herečka, muzikálová zpěvačka
Znamení: Lev

Související celebrity

Životopis

Herečku Antonii Talackovou diváci znají převážně z prken, která znamenají svět. Stala se manželkou herce Igora Bareše, jemuž porodila tři děti.

Jako mladá dívka chtěla být Antonie Talacková doktorkou. I proto se vydala cestou gymnázia, kde odmaturovala z biologie a chemie. Přesto se nakonec viděla spíše jako herečka, a tak nastoupila na JAMU.

ANTONIE TALACKOVÁ S CHORÝM MUŽEM NA DLAŽBĚ

Svůj herecký um Antonie Talacková dokázala prodat natolik, že již ve druhém ročníku školy dostala angažmá v Brně. Zde ztvárnila postavy v několika úspěšných inscenacích. Mezi nejznámější patří Sen noci Svatojánské nebo Kráska a zvíře. Tyto hry byly pro ni klíčové i z osobního hlediska. Hrála v nich s kolegou Igorem Barešem, kterého si v roce 2008 vzala za manžela a s nímž má tři děti.

Po úspěšných letech v Brně se Antonie Talacková přesunula do Prahy, kde v Národním divadle vystřihla mj. roli Beatrice Rasponi ve hře Sluha dvou pánů, v níž exceloval Miroslav Donutil.

Antonie Talacková do vínku dostal pěkný hlas, díky němuž získala roli v retro muzikálu Rebelové. Objevila se na televizní obrazovce, a to mj. v seriálech Vyprávěj, Pojišťovna štěstí nebo Kapitán Exner, a také na stříbrném plátně, např. v životopisném dramatu Filipa Renče Lída Baarová.

O ANTONII TALACKOVÉ ČTĚTE ZDE>>

 

Další Herci

zobrazit profil Josha Stradowski
Josha Stradowski
zobrazit profil Jiřina Krejčíková
Jiřina Krejčíková
zobrazit profil Jack Champion
Jack Champion
zobrazit profil Pamela  Anderson
Pamela Anderson
zobrazit profil Vladimír Ráž
Vladimír Ráž
zobrazit profil Jitka Molavcová
Jitka Molavcová
zobrazit profil Liam  Neeson
Liam Neeson
zobrazit profil Denisa Nesvačilová
Denisa Nesvačilová