Linda Wágnerová

Linda Wágnerová

Místo narození: Bratislava
Profese: Producentka

Související celebrity

Životopis

„Konečně jsem ze sebe shodila nálepky,“ říka producentka Linda Wágnerová, která dlouho platila za "holku Davida Kollera" nebo za "holku z reklamy".

Linda Wágnerová se narodila v roce 1986 na Slovensku a vystudovala filmovou produkci na vysoké škole v Bratislavě a poté byla zaměstnána v produkční firmě. Jejím hlavním zdrojem obživy je produkce českých a slovenských kapel. Není se tedy čemu divit, když si našla cestu ke svému současnému partnerovi, hudebníkovi Davidovi Kollerovi.

Když se kvůli Davidovi přištěhovala do Prahy zastupovala čtyři slovenské kapely i několik českých skupin. Díky nim si našla nové přátele. „Mám štěstí, že má práce je zároveň mým koníčkem,“ doplnila Linda. Začala moderovat dokonce i na stanici Óčko. Těšila se, že se konečně nebude prezentoval jen jako přítelkyně Davida Kollera, ale bude vystupovat sama za sebe, jako Linda Wágnerová.

David Koller opustil kvůli Lindě manželku Sylvu, s níž má dva syny, nyní ve střídavé péči. Podle Lindiných slov mají se Sylvou perfektní vztah, dokonce kamarádský.

Mezi Davidem a Lindou je věkový rozdíl, dvacet pět let, ale ani jednomu to nevadí. Linda již dříve měla starší partnery a zralejší muži ji prostě přitahují. Linda překonala vážnou nemoc a od té doby se jí změnil pohled na svět. Nezabývá se budoucností nebo plánováním a podle ní nemá smysl se nad tím ani zamýšlet.

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Matěj Stropnický
Matěj Stropnický
zobrazit profil Dušan Sitek
Dušan Sitek
zobrazit profil Aneta Netolická
Aneta Netolická
zobrazit profil Diana Lee Inosanto
Diana Lee Inosanto
zobrazit profil Pavel Žáček
Pavel Žáček
zobrazit profil Robert De Niro
Robert De Niro
zobrazit profil Tomáš Dalecký
Tomáš Dalecký
zobrazit profil Jan Cimický
Jan Cimický