Jaroslava Rytychová

Jaroslava Rytychová

Místo narození: Brno
Profese: Modelka

Související celebrity

Životopis

Jaroslava Rytychová se zapsala do naší historie jako nejúspěšnější modelka devadesátých let. Dobyla mola nejprestižnějších pařížských módních přehlídek, pracovala s různými fotgrafy a pro nejznámější módní domy.

Ke kariéře modelky Jarku inspirovala její starší sestra Alice, která byla jejím vzorem. Na konkurz do Paříže ji ovšem poslala Milada Karasová v roce 1989. Tam se setkala  s modelkami Evou Herzigovou  a Terezou Maxovou.

Jaroslavu Rytychovou to však vždycky táhlo domů. V té době ji režisér Vladimír Michálek nabídl hlavní ženskou roli ve filmu Amerika. Avšak Podmínkou bylo  strávit alespoň tři měsíce vkuse v České republice. Po skončení natáčení se jí už nechtělo vracet do Paříže a zůstala v Praze, kde začala chodit s Robertem Kodymem, kytaristou skupiny Lucie. Krátce si vyzkoušela, jaké to je být herečkou, ale nijak zvlášť ji to neuchvátilo. Proto se stala módní ředitelkou časopisu Elle a poté získala jako první žena pozici šéfredaktorky české edice časopisu Harper´s Bazaaru.

V současné době pracuje Jaroslava jako mediální konzultatntaka především v oblasti životního stylu, žije v Praze se svým přítelem, se kterým má dvě děti.

 

Další Osobnosti

zobrazit profil Václav Čížkovský
Václav Čížkovský
zobrazit profil Daniela Písařovicová
Daniela Písařovicová
zobrazit profil Josef Toman
Josef Toman
zobrazit profil Ctirad Götz
Ctirad Götz
zobrazit profil Petr Malásek
Petr Malásek
zobrazit profil Terezie Jastrzembská
Terezie Jastrzembská
zobrazit profil Ivana Christová
Ivana Christová
zobrazit profil Sting (Gordon M. T. Sumner)
Sting (Gordon M. T. Sumner)