Ariana Grande

Datum narození: 26. 6. 1993
Místo narození: Boca Raton, Florida
Profese: zpěvačka
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Ariana Grande je americká zpěvačka, herečka a modelka původem z Itálie. V listopadu roku 2013 vyhrála cenu Amrecian Music Awards "objev roku".

Vyrůstala se svoji rodinou v Boca Raton na Floridě, kde se také narodila. Její původ je ale italsko-sicilský. Studiu se Ariana Grande věnovala na North Broward Preparatory School, kterou opustila v roce 2008, když jí nabídli místo v muzikálu 13 na Broadwayi, kde si zahrála roli Charlotte. Díky této zkušenosti získala cenu National Youth Theatre Association Award.

ADRIANA GRANDE - PUMOVÝ ATENTÁN V MANCHESTERU

Ariana Grande ale není pouze zpěvačkou. Každý rok se věnuje výuce hudby a tance v Jižní Africe, jelikož je členem "Broadway in South Africa". Dále se také věnuje herectví a to například jako "Cat Valentine" v americké show Victorious, kvůli které si dokonce obarvila vlasy na červerno a sama se potom nazvala "červeným sametovým cupcakem". Dále si zahrála hlavní roli Amandy ve filmu Swindle nebo namluvila hlas princezny Diaspro v kreslené pohádce Winx Club.

Není jedinou slavnou osobnosti z rodiny. Povedl se i její staší bratr Ariany Grande Frankie J. Grande, který je hercem a producentem. Vidět jsme ho mohli například v americké rality show Big Brother 16.

O ARINĚ GRANDE ČTĚTE ZDE>>

V současné době pracuje, již blonďatá, Ariana na své sólové kariéře a velmi se jí daří. Nahrála například píseň nazvanou "Stick Around" s Grahamem Phillipsem, kterou napsal Peter Stengaard a Leslie Satcher. Na přední příčky hitparád se dostaly také její písně Break Free nebo Love me Harder, kterou nazpívala s The weekend. S touto písničkou vystoupila také v Londýně na jedné z největších událostí roku módního průmyslu a to na Victoria´s Secret fashion show 2014, kde byla během svého vystoupení málem "sražena" křídlem jedné z modelek, shodou okolností její kamarádky, Elsy Hosk. Na této módní show jsme mimo jiné mohli vidět také její kolegyni Taylor Swift nebo kolegu Eda Sheerana.

Ariana Grande vystřídala zatím několik partnerů, mezi které patřil například Graham Phillips, Jai Brooks, Nathan Sykes či rapper Big Sean.

 

 

Články o celebritě

Šediny jsou sexy! Inspirujte se celebritami, které je umí nosit Šediny jsou sexy! Inspirujte se celebritami, které je umí nosit Našla jste si další šedý vlas a jste z toho celá nesvá? Už nemusíte! Šedivění je zcela přirozený pro... číst článek
Smutek Ariany Grandeové: Rozvod! Nečekaný důvod konce manželství 2 roky po svatbě Smutek Ariany Grandeové: Rozvod! Nečekaný důvod konce manželství 2 roky po svatbě Že mnohé páry rozdělila doba coronakrize, to už dnes není žádná novinka. V případě manželství Ariany... číst článek
Vesmírná rapperka Doja Cat se blýskla divokým výstřihem! Vesmírná rapperka Doja Cat se blýskla divokým výstřihem! Americká zpěvačka a rapperka Doja Cat (27) se opět blýskla lehce kontroverzním modelem. A pokoukání ... číst článek

Další Zpěváci

zobrazit profil Tonya Graves
Tonya Graves
zobrazit profil Hana Pecková
Hana Pecková
zobrazit profil Nikola Ďuricová
Nikola Ďuricová
zobrazit profil Dolores O’Riordan
Dolores O’Riordan
zobrazit profil Martin Mihalčín
Martin Mihalčín
zobrazit profil Helena Zeťová
Helena Zeťová
zobrazit profil Eliška Ochmanová
Eliška Ochmanová
zobrazit profil Karolína Chytilová
Karolína Chytilová