Eva Burešová

Datum narození: 22. 7. 1993
Místo narození: Hlučín
Profese: herečka, zpěvačka
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Eva Burešová se mezi hvězdy českého showbyznysu dostala díky talentové soutěži a roli v seriálu Gympl s (r)učením omezeným.

Mladá tmavovlasá zpěvačka v talentové soutěži Česko Slovensko má talent stojící na jevišti v dlouhých gepardích šatech. Nejdříve pochybovačné poznámky od porotce Jaro Slávika, kterému po pár tónech z hrdla této dívky spadla čelist a sám nakonec prohlásil, že je to nejlepší zpěvačka všech talentových soutěžích, které v ČR proběhly. Přesně takhle se Eva Burešová dostala do povědomí veřejnosti. V této soutěži postoupila až do finále, na výhru ale nedosáhla.

EVA BUREŠOVÁ HRÁLA V SEXY KLIPU 

Eva Burešová zazářila v muzikálech

Už před talentovou soutěží Eva Burešová dostala vedlejší roli v muzikálu Baron Prášil a zahrála si v company muzikálu Jesus Christ Superstar. V Hudebním divadle Karlín dostala první velkou příležitost jako třetí alternace hlavní role Lucie v muzikálu Lucie, větší než malé množství lásky. Svým zpěvem a hereckými dovednostmi v mnohém předčila své kolegyně, se kterými se v tomto muzikálu střídala, tedy Emmu Smetanu a Báru Polákovou.

V tom samém divadle se při uvedení obnovené premiéry Draculy stal nečekaný zvrat. Daniela Šinkorová ztvárňující roli Adriany, kterou před dvaceti lety hrála Leona Machálková a Magda Malá v roli Lorraine, která je neopomenutelně spjata s Lucií Bílou, z muzikálu před premiérou odstoupily a možnost představit se v těchto dvou náročných úlohách dostala právě Eva Burešová. A měla úspěch.

Burešová v hlavní roli ve Slunečné

Jako zdatná herečka se Eva Burešová široké divácké obci předvedla v seriálu Gympl s (r)učením omezeným. Na TV Nova zůstala díky pěvecké soutěži Hlas Česko Slovenska, kde spolu s Davidem Gránským provázeli zákulisím soutěže a působili jako špioni. Další výrazné role půvabná tmavovláska dostala v Modrém kódu a ve Slunečné, kde ztvárnila hlavní roli rázné a odvážné Týny Popelkové.

V Českém slavíkovi 2021 a 2022 Eva Burešová skončila třetí.

O EVĚ BUREŠOVÉ ČTĚTE ZDE>> 

V červnu 2017 Eva Burešová porodila svému tehdejšímu příteli syna. Na podzim 2019 se herečka dala dohromady s tanečníkem Matyášem Adamcem. Jejich vztah ale dlouho nevydržel.

V listopadu 2020 média zjistila, že má Eva Burešovou novou lásku. Jejím přítelem se stal šéfkuchař Přemek Forejt. Pár v roce 2022 oznámil, že čeká potomka. V srpnu téhož roku se jim narodil syn Tristan.

 

 

Další Herci

zobrazit profil Alicia Vikander
Alicia Vikander
zobrazit profil Michelangelo Fortuzzi
Michelangelo Fortuzzi
zobrazit profil Jamie Belman
Jamie Belman
zobrazit profil Barbara Ronchi
Barbara Ronchi
zobrazit profil Samuel Arnold
Samuel Arnold
zobrazit profil Frances McDormand
Frances McDormand
zobrazit profil Domhnall Gleeson
Domhnall Gleeson
zobrazit profil Nataša Gáčová
Nataša Gáčová