Hilary Duff

Datum narození: 28. 9. 1987
Místo narození: Houston, Texas, USA
Profese: herečka, zpěvačka
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Hilary Duff je úspěšná herečka, zpěvačka, ale i matka, která se do povědomí lidí dostala díky televiznímu seriálu Lizzie McGuire.

Hilary Duff umí překvapit. Že tichá voda břehy mele, se mohl přesvědčit hacker, který napadl její účet na iCloud a zveřejnil její nahé fotky na internetu.

Hilary byla odmala vedena k herectví a pohybu. V pěti letech začala navštěvovat hodiny baletu a v šesti letech vyhrála baletní soutěž. Krátce na to byly se sestrou obsazeny do několika reklam. Ke slávě ji pomohl, až konkurz na film Casper a Wendy, který vyhrála. Po tomto úspěchu následovaly jen menší role v seriálu Chicago Hope.

Do širšího povědomí diváků se dostala po účinkování v rodinném televizním seriálu Lizzie McGuire, kde si zahrála průměrnou holku ze střední školy. V Americe zaznamenal seriál velkou sledovanost a všichni si ji zamilovali. V několika dílech si i zazpívala, a tak se rozhodla, že bude i zpěvačkou a vydala několik úspěšných alb.

Mezi její nejznámější filmy patří Dvanáct do tuctu, Moderní Popelka nebo Holky v balíku, kde si zahrála se svojí sestrou Haylie. Vidět jsme ji také mohli v seriálu Super drbna, nebo Dva a půl chlapa, kde si zahrála po boku Ashtona Kutchera.

A jak už to tak u hvězdiček bývá, nevěnují se jen jedné profesi, ale chtějí své jméno zvěčnit na všem, na čem to jen půjde. A tak vydala svůj parfém Hilary Duff With Love pod značkou Elizabeth Arden. A nejen to, má také svou módní značku Stuff by Hilary Duff. Pod touto značkou navrhuje oblečení pro teenagery.

V roce 2010 se provdala za svého snoubence o šest let staršího hokejistu Mika Comrieho. O dva roky později porodila Hilary syna Luca Cruze Comrieho.

 

Články o celebritě

Hvězda Italských prázdnin Hilary Duffová: Tajná svatba po sedmi měsících! Hvězda Italských prázdnin Hilary Duffová: Tajná svatba po sedmi měsících! Krásná Hilary Duffová (32), kterou nejvíce proslavila role Lizzie McGuireové ze stejnojmenného seriá... číst článek
Prší, prší, jen se leje! Jaké hollywoodské hvězdy se nebojí natáhnout holínky? Prší, prší, jen se leje! Jaké hollywoodské hvězdy se nebojí natáhnout holínky? V počasí, které poslední dny panuje v České republice, jistě nejednu dámu s promočenými lodičkami na... číst článek
Prší, prší, jen se leje! Jaké hollywoodské hvězdy se nebojí natáhnout holínky? Prší, prší, jen se leje! Jaké hollywoodské hvězdy se nebojí natáhnout holínky? V počasí, které poslední dny panuje v České republice, jistě nejednu dámu s promočenými lodičkami na... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Lenka Krobotová
Lenka Krobotová
zobrazit profil Tereza Hofová
Tereza Hofová
zobrazit profil Liam  Neeson
Liam Neeson
zobrazit profil Adolf Filip
Adolf Filip
zobrazit profil Filip Kaňkovský
Filip Kaňkovský
zobrazit profil Angus Sampson
Angus Sampson
zobrazit profil Jan Kříž
Jan Kříž