Jaroslav Stodola

Jaroslav Stodola

Datum narození: 8. 5. 1966
Profese: na doživotí odsouzený sériový vrah
Znamení: Býk

Související celebrity

Životopis

Jaroslav Stodola, na doživotí odsouzený sériový vrah, který brutálně zabil osm lidí, měl komplice - svou manželku, striptérku Danu Stodolovou.

"Víte, co bych udělal? To, co jsem udělal těm ženským! Udělal bych to! Zabil bych ji! Kdybych ji potkal venku... Za to, co mi udělala!" Takhle smýšlel Jaroslav Stodola o své dnes již bývalé manželce Daně Stodolové. Tenkrát, v době brutálních vražd, tomu ale tak nebylo. Jaroslav Stodola svoji manželku Danu Stodolovou bezmezně miloval a splnil vše, co jí na očích viděl.

Svoboda se ženou oběti mučili

Jaroslav Stodola pocházel z problémové rodiny. Obecně ho jeho okolí považovalo za klidného člověka. V agresora se měnil pouze když se napil alkoholu. Neměl velké štěstí na ženy. V roce 2011 se oženil s Danou Stodolovou a snažil se své manželce splnit každé přání.

Jeho snaha být dobrým partnerem však zašla příliš daleko. Po třetí vdaná Dana Stodolová prahla hlavně po penězích, kterých vinou nestálého zaměstání obou manželů neměli na zbyt. Peníze se tedy nejznámější český vražedný pár rozhodl "vydělávat" jinak. Celkem manželé Stodolovi brutálně zabili osm bezmocných starých lidí. Své oběti před smrtí častokrát mučili, bili a vydírali.

Jaroslav Svoboda se k vraždám doznal

"Stodolová s manželem manipulovala a přesně věděla jak na něj," vypovídala u soudu psychiatrička Jitka Skraumská. Jaroslav Stodola se doznal ke všem spáchaným vraždám. Další vyšetřování, které vedla pozdější nejvyšší státní zástupkyně Renáta Vesecká, však prokázalo značnou vinu a spoluúčast Dany Stodolové.

Manželé Stodolovi se rozvedli. Žádost podala Dana Stodolová. S Jaroslavem Stodolou přerušila veškerou komunikaci.

 

Další Ostatní

zobrazit profil Dalibor Gondík
Dalibor Gondík
zobrazit profil Jakub Kaifosz
Jakub Kaifosz
zobrazit profil Zuzana Ožanová
Zuzana Ožanová
zobrazit profil Robert Fico
Robert Fico
zobrazit profil Jitka Šuranská
Jitka Šuranská
zobrazit profil Veronika Vrecionová
Veronika Vrecionová
zobrazit profil Jaroslav Patera
Jaroslav Patera
zobrazit profil Lejla Abbasová
Lejla Abbasová