Sienna Miller

Sienna Miller

Datum narození: 28. 12. 1981
Místo narození: New York, USA
Profese: herečka, modelka

Související celebrity

Životopis

Celým svým jménem Sienna Rose Miller je britsko-americká herečka, modelka a modní návrhářka, která se nebojí experimentovat s barvou svých vlasů.

Přestože se narodila v New Yorku, dětství strávila v Londýně. Svojí kariéru odstartovala jako fotomodelka. S cigaretou v ruce například pózovala pro Vanity Fair. Pro svůj výjimečný vkus a cit pro módu se stala tváří mladistvé značky Pepejeans London.

Na plátně jsme ji poprvé mohli spatřit ve filmu Klíč k lásce v roce 2001. Její první velký úspěch jí přinesl britský thriller Po krk v extázi. Sienna tvrdí, že si natáčení opravdu užívala, jelikož hrála s jejím idolem Danielem Craigem.

Její velkou láskou byl Jude Law. Jejich vztah byl ale jako na houpačce. Jude byl pěkný sukničkář a Siennu několikrát podvedl. Údajně ale byla nevěrná i Sienna. Prý měla románek s rapperem P. Diddym. Nutno říci, že jejich vztah byl na předních stranách bulvárních plátků probírán velmi často.

V roce 2005 Sienna Miller dostala roli Francescy Bruni v romantické komedii Casanova, kde hrála po boku Heatha Ledgera. V roce 2007 jsme ji mohli spatřit ve filmu Warholova múza.

Mezi její další herecké počiny patří role ve filmu Interwiev, Hvězdný prach, nebo G .I. Joe. Mezi její poslední role patří i postava manželky amerického snipera ve stejnojmenném filmu, který režíroval Clint Eastwood. Tento film byl natočen podle skutečné události. Zde si Sienna zahrála po boku Bradleyho Coopera.

 

Články o celebritě

Plodný hollywoodský fešák Jude Law: Stal se pošesté tatínkem! Plodný hollywoodský fešák Jude Law: Stal se pošesté tatínkem! Známý britský herec Jude Law (47) si rozhodně nemůže stěžovat na neplodnost! Pohledný umělec, jenž j... číst článek
Bývalý sexsymbol Jude Law: Za pár měsíců zestárl k nepoznání! Bývalý sexsymbol Jude Law: Za pár měsíců zestárl k nepoznání! Cože, je to vůbec ještě on? Někdejší hollywoodský krasavec Jude Law (47) sice během svého pravidelné... číst článek
Módní kritička Blesku Ina T. radí: Vydejte se v létě cestou bohémského stylu a budete IN! Módní kritička Blesku Ina T. radí: Vydejte se v létě cestou bohémského stylu a budete IN! Každou sezónu se představí tolik masově uznávaných módních trendů, že jejich četnost může být až mat... číst článek

Další Herci

zobrazit profil Zuzana Stavná
Zuzana Stavná
zobrazit profil Penélope Cruz
Penélope Cruz
zobrazit profil Michael Nyqvist
Michael Nyqvist
zobrazit profil Jiří Plachý
Jiří Plachý
zobrazit profil Jiří Pomeje
Jiří Pomeje
zobrazit profil Jakub  Wehrenberg
Jakub Wehrenberg
zobrazit profil František Němec
František Němec