Miroslav Hejda

Datum narození: 10. 10. 1983
Přezdívka: Míra
Místo narození: Plzeň
Profese: moderátor
Znamení: Váhy

Související celebrity

Životopis

Miroslav Hejda je ostříleným moderátorem v rádiích a jeho tvář vídáme na televizních obrazovkách. S manželkou Zorkou Hejdovou tvoří dvojici i v profesním životě.

V pořadu Snídaně s Novou se nečekaně objevil poprvé již v roce 2012, kdy hlavní moderátorkou byla jeho přítelkyně, v té době Zorka Kepková. V přímém přenosu požádal svou partnerku o ruku. Rok na to uskutečnili soukromou svatbu na zámku. Miroslav a Zorka Hejdovi jsou vídáni na mnohých společenských akcích a nejen tam září coby zamilovaný a stylový pár. V dubnu 2021 se jim narodil syn Nikolas.

Před svou profesní dráhou se Míra Hejda věnoval různorodým koníčkům. Jeho cesta byla ale předurčena jinak, nedokončil ani jedno ze studií, za to se stal známým moderátorem a hlasatelem.

O MIROSLAVU HEJDOVI ČTĚTE ZDE>>

Na televizivních obrazovkách jsme mohli Míru Hejdu vídat coby regionálního reportéra na známé FTV Prima a posléze se stal jedním z hlavních moderátoru na TV Óčko. Na nejznámější tuzemské hudební stanici produkuje i svůj pořad Limuzína, kde se setkává s nejrůznějšími osobnostmi. Mezi pozvanými byli například Iveta Bartošová, Ornella Štiková - Koktová, Ben Cristovao nebo Daniel Landa.

Sám Miroslav Hejda vnímá jako největší úspěch ve své profesi moderování reality show Vyvolení. Diváky provázel pořadem po boku Terezy Pergnerové, Libora Boučka a Diany Kobzanové.

Od roku 2007, kdy se Vyvolení vysílali, je Miroslav Hejda stále slyšet v éteru, ale především vidět na televizních obrazovkách. Snaží se ale také dostat do podvědomí lidí svou producentskou činností.

 

 

Články o celebritě

Vánoce celebrit: Vondráčkové pohoda s milencem a syny, Kopřivová ve třech a šokující proměna ruiny Absolonové! Vánoce celebrit: Vondráčkové pohoda s milencem a syny, Kopřivová ve třech a šokující proměna ruiny Absolonové! Štědrý den je jedním z nejdůležitějších dní celého roku pro úplně všechny - i pro hvězdy českého šou... číst článek
Chladova (61) »lumpárnička« při svatbě s dcerou (30) Blaženy ze Slunce, seno…: Dokonale utajené překvapení pro nevěstu! Chladova (61) »lumpárnička« při svatbě s dcerou (30) Blaženy ze Slunce, seno…: Dokonale utajené překvapení pro nevěstu! Miliardář Richard Chlad svou o 31 let mladší manželku Annu-Marii opravdu miluje, protože takové přek... číst článek
Blyštiví manželé Hejdovi: Zorka oblékla jen třpytky! Blyštiví manželé Hejdovi: Zorka oblékla jen třpytky! Ať přijdou kamkoliv, je jich všude plno! Manželé Míra (40) a Zorka (33) Hejdovi, kteří provází jedno... číst článek

Další Moderátoři

zobrazit profil Tomáš Novotný
Tomáš Novotný
zobrazit profil Daniel Stach
Daniel Stach
zobrazit profil Roman Ondráček
Roman Ondráček
zobrazit profil Jakub Železný
Jakub Železný
zobrazit profil Kateřina Kristelová
Kateřina Kristelová
zobrazit profil Ilaria D'Amico
Ilaria D'Amico
zobrazit profil Petra Svoboda
Petra Svoboda
zobrazit profil Lenka Pastorčáková
Lenka Pastorčáková