Floyd Mayweather

Datum narození: 24. 2. 1977
Místo narození: Grand Rapids
Profese: boxerská legenda
Znamení: Ryby

Související celebrity

Životopis

Američan Floyd Mayweather jr. je zapsán v Guinnessově knize rekordů jako boxer s nejvíce zápasy bez porážky a také jako nejlépe vydělávající zástupce tohoto sportu v historii.

Floyd Mayweather jr., vlastním jménem Floyd Joy Sinclairse, se narodil do boxerské rodiny. Jeho otec, Floyd Mayweather sr. i dva strýcové byli profesionálními boxeři. Jeho matka však byla závislá na drogách a prostředí, ve kterém vyrůstal, nedávalo moc šancí na lepší zítřky. Floyd Mayweather jr. se tedy upnul k boxu a v roce 1993, v pouhých šestnácti letech, získal poprvé amatérský národní titul. Totéž se mu povedlo zopakovat ještě v letech 1994 a 1996. Tento úspěšný ročník zakončil bronzem na Olympiádě v Atlantě.

FLOYD MAYWEARTHER JR. A SEXUÁLNÍ ORGIE

Po tomto úspěchu následoval logický přesun mezi profesionály. Tak jako se mu dařilo mezi amatéry, se Floidovi Mayweatherovi dařilo i mezi profesionály. V roce 1998 získal poprvé titul Boxer roku a svůj první pás pro mistra světa. Následovalo stoupání kategoriemi a Floyd Mayweather, stále neporažený, se stával legendou.

Výzva do té doby největší přišla 2. května 2015 v Souboji století s rovněž fenomenálním Manny Pacquiaem o 100 milionů dolarů v Las Vegas. Floyd Mayweather vyhrál, odnesl si rekordní jackpot a obhájil titul ve welterové váze. Další obhajoba na něj čekala už o 4 měsíce později s Andre Bertem. Zápas skončil vítězstvím favorita a největším překvapením tak bylo nečekané ohlášení konce kariéry vítězného boxera. Floyd Mayweather jr. tak odešel do sportovního důchodu neporažen s těžko uvěřitelnou bilancí 49-0.

O FLOYDOVI MAYWEATHEROVI ČTĚTE ZDE>>

Floyd Mayweather, který je zapsán v Guinnessově knize rekordů jako boxer s nejvíce zápasy bez porážky a také jako nejlépe vydělávající zástupce tohoto sportu v historii, sice roku 2015 ohlásil odchod do důchodu, avšak s boxem evidentně úplně nesekl. Přijal výzvu šampiona UFC Conora McGregora. Show skončila dle očekávání, boxerská legenda zvítězila.

 



 

Články o celebritě

Youtuber Paul porazil Woodleyho na body. Odveta? Vytetuj si, že mě miluješ Youtuber Paul porazil Woodleyho na body. Odveta? Vytetuj si, že mě miluješ Svět bojových sportů vkládal naděje do Tyrona Woodleyho. Ani bývalý šampion veltrové váhy UFC však n... číst článek
Chudák princ William: Vlasy má, přesto se stal nejvíc sexy plešounem světa! Chudák princ William: Vlasy má, přesto se stal nejvíc sexy plešounem světa! V dnešní povrchní době existují žebříčky krásy snad na všechno. Nejkrásnější poprsí, zadek, zrzka, n... číst článek
Výdělky v UFC: McGregor jasně vyhrál na miliony, Muradov už za Pudilovou Výdělky v UFC: McGregor jasně vyhrál na miliony, Muradov už za Pudilovou Dostat ránu není nic příjemného, ale někteří za to umí shrábnout pořádný balík. Conor McGregor sice ... číst článek

Další Sportovci

zobrazit profil František Rajtoral
František Rajtoral
zobrazit profil Martin Bidař
Martin Bidař
zobrazit profil Dagmar Damková
Dagmar Damková
zobrazit profil Pavol Demitra
Pavol Demitra
zobrazit profil Jakub Vágner
Jakub Vágner
zobrazit profil Pavel Jasanský
Pavel Jasanský
zobrazit profil Lukáš Trefil
Lukáš Trefil