Linda Vojtová

Datum narození: 22. 6. 1985
Přezdívka: Baby Gisele
Místo narození: Praha
Profese: topmodelka
Znamení: Rak

Související celebrity

Životopis

Topmodelka Linda Vojtová si vysloužila přezdívku Baby Gisele po slavné německé modelce Gisele Bündchen. Kráska svým šarmem okouzlila nejen ČR, ale i Milán, Paříž nebo Barcelonu.

Modeling Lindu Vojtovou nezajímal, ale přesto se stala jednou z nejznámějších modelek u nás. Její kariéru nastartovala návštěva modelingového tábora, kam ji ve čtrnácti letech poslala její maminka. S kamarádkami tam jela pro zábavu a pak už se začala její kariéra vyvíjet závratnou rychlostí.

LINDA VOJTOVÁ ŠLA DO NAHA

Vyhrála soutěž Elite Model – Look a měla otevřené dveře do světa. Na střední škole Linda Vojtová měla kvůli své začínající slávě jen potíže. Učitelský sbor ji šikanoval a snažil se ji srážet před spolužáky. Mnozí si ji pamatují z nápadité reklamy na minerálku, kde se postavila králi zvířat a v zápětí se proměnila v ladného dravého ptáka.

O LINDĚ VOJTOVÉ ČTĚTE ZDE>>

Ačkoliv je Linda Vojtová úspěšná a krásná, v jejím životě nefigurovalo mnoho mužů. Modelka udržovala romantický vztah pouze se třemi muži, s mladým ragbistou, modelem z branže a konečně s jejím bývalým partnerem a snoubencem Jamisonem Ernestem. S tím ji seznámila modelka Helena Houdová, a to při pomoci s nadačním fondem Slunečnice. Romantický vztah se z toho vyklubal až po roce.

Topmodelka Linda Vojtová je vnučkou českého hudebního skladatele Vadima Petrova, který je nejen skladatelem, ale také klavíristou a hudebním pedagogem.

Linda Vojtová se zasnoubila s Joshuou Sasonem, americkým investorem a filmovým producentem.

 

Články o celebritě

Další Modelky

zobrazit profil Agáta Hanychová
Agáta Hanychová
zobrazit profil Kateřina Stočesová
Kateřina Stočesová
zobrazit profil Lucia Javorčeková
Lucia Javorčeková
zobrazit profil Gemma Atkinson
Gemma Atkinson
zobrazit profil Terezie Dobrovolná
Terezie Dobrovolná
zobrazit profil Romana Pavelková
Romana Pavelková
zobrazit profil Helena Čermáková
Helena Čermáková
zobrazit profil Hana Závodná
Hana Závodná